FRED+I+CALENT%3A+Madrid+Fusion

FRED I CALENT
Madrid Fusion

Dimecres a les 22.15h

Aquesta setmana a Fred i Calent assistim a un esdeveniment de luxe, el congrés gastronòmic d’alta cuina més important del món, “Madrid Fusión”. Una fira on es presentaran les darreres novetats i tendències culinàries i que comptarà amb la participació dels professionals més rellevants del panorama gastronòmic.

Una ocasió única on Miquel Calent tendrà oportunitat de conèixer i parlar amb alguns dels grans xefs del nostre país com: Joan Roca, David Muñoz o Martin Berasategui, que ens explicaran la seva visió sobre el futur d’aquest sector i ens presentaran les seves propostes.

Fanny Pons coneixerà què presenten els expositors de les Illes, que al llarg de la fira, oferiran degustacions i productes balears als assistents al congrés. Veurà l’èxit de la sobrassada i del formatge i es trobarà amb alguns dels professionals illencs que assisteixen com a visitants.

Marta Simonet serà l’encarregada de descobrir-mos els productes i estands més curiosos i de tastar les propostes dolces del primer Congrés de Pastisseria. I per acabar, amb Miquel Calent coneixeran als participants del Concurs Nacional de Barquetes, una de les moltes competicions que se celebraran i que serviran de trampolí a nous talents que cerquen la seva oportunitat.

Fred i Calent