FRED I CALENT
Menjar al mercat

Dimecres a les 21.40h

Anau a menjar al mercat? De cada vegada són més les propostes per compaginar omplir la cistella de la compra amb tenir una experiència gastronòmica.

Aquesta setmana a Fred i Calent farem un recorregut pels principals mercats on podem anar a menjar. Anirem al pioner de les nostres Illes, el mercat de l’Olivar a tastar les ostres que s’hi preparen. També anirem a Santa Catalina on Miquel Calent i Fanny Pons triaran peix i marisc perquè els els cuinin al mateix mercat.

I heu anat darrerament al mercat d’Inca? Nosaltres hi anirem per veure la barra que on hi ha la cuinera de Miceli Marga Coll.

Miquel Calent i Marta Simonet aniran al darrer mercat que s’ha obert a les nostres Illes: el 1930 del passeig Marítim de Palma. Allà degustaran algunes de les propostes més gurmet que s’hi serveixen.

També anirem a veure unes cubanes que tenen una proposta ben autèntica al mercat de Pere Garau i recorrerem el Mercat de Sant Joan per veure com els mercats gastronòmics són molt més que un lloc per menjar-hi.

A més repassarem quins són els principals mercats on menjar a Espanya i sabrem en quines ciutats d’Europa s’hi troben els mercats més coneguts.

I com no podia ser d’una altra manera, acabarem el programa amb un plat elaborat per Miquel Calent. Aquesta vegada, més que mai, farà cuina de mercat.

Fred i calent