FRED+I+CALENT%3A+Mundialment+famosa

Dimecres a les 22.15h

FRED I CALENT: Mundialment famosa

És difícil trobar algú a qui no agradi la pizza, un plat mundialment famós i que té seguidors a tot arreu. Aquesta setmana a Fred i Calent volem conèixer tots els secrets per elaborar una bona pizza i per això, començarem amb Miquel Calent visitant un distribuïdor que ens explicarà la importància de la farina, ingredient essencial per fer una bona pasta.

Marta Simonet coneixerà un pizzaiolo napolità, que li descobrirà la tècnica per treballar bé la massa, una art reconeguda per la UNESCO com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. I Fanny Pons ens mostrarà que existeix una alternativa saludable a les poc recomanables pizzes que es venen als supermercats.

Miquel Calent ens animarà a preparar una calzone fàcil a casa, i en acabar, anirà a conèixer la gran oferta de formatges que es poden utilitzar i la importància de la cocció en un forn de llenya.

Seguidament, en companyia de Fanny Pons, elaboraran una pizza vegetal amb base de colflori, i Marta Simonet tendrà l’oportunitat de ser repartidora per un dia.

I per acabar el programa el nostre cuiner elaborarà una original pizza amb base de cendra i productes de les Illes.

Fred i Calent