FRED I CALENT
Pastanaga, la reina de les arrels

Dimecres a les 22.15h

Pastanaga, bastanaga, pastanagó… existeixen quasi tants noms per anomenar aquesta hortalissa com receptes que la utilitcen. Sigui com a acompanyament o com a ingredient principal, en el programa d’aquesta setmana volem treure-li el suc a aquesta arrel comestible.

Començarem amb Miquel Calent visitant uns pagesos que es dediquen al cultiu de la safarnària, la pastanaga morada que antigament es cultivava a les Balears. i en acabar, un professor aficionat a la cuina prepararà amb elles unes tradicionals pastanagues ofegades.

Fanny Pons ens descobrirà les seves nombroses virtuts nutricionals i amb Miquel Calent ens mostraran diferents maneres d’elaborar-les i aprofitar tots els seus beneficis.

Marta Simonet coneixerà un pastisser de Nova York que li ensenyarà el secret per preparar l’autèntica carrot cake americana, i a continuació, a una floristeria, descobrirà les possibilitats decoratives que ofereix aquesta hortalissa.

Miquel Calent coneixerà tota l’oferta d’arrels comestibles que trobam al mercat i tastarà a Menorca una recepta de greixera de pastanaga. I per acabar el programa, el nostre cuiner ens elaborarà un pa amb oli vegetal amb formatge i pastanagues caramel·litzades.

Fred i Calent