FRED+I+CALENT%3A+Popejant

Dimecres a les 22.15h

FRED I CALENT: Popejant

Aquesta setmana a Fred i Calent volem conèixer en profunditat un dels cefalòpodes més populars de les nostres aigües, el pop.

Començarem el programa visitant un pescador que ens explicarà la tècnica de la pesca del pop amb nansa i amb el qual seguidament, cuinarem un frit de pop.

Fanny Pons veurà les diferents varietats d’aquest animal que podem trobar al mercat i les seves diferències, i Miquel Calent anirà al Palma Aquàrium per descobrir més curiositats sobre aquest octòpode i posar a prova la seva intel·ligència.

A continuació, amb Marta Simonet coneixerem la importància del pop dins la gastronomia i cultura japonesa. Primer aprenent com preparar un plat de carrer molt popular, el takoyaki, i després posant en pràctica una tècnica d’impressió artesanal, el gyotaku.

Seguidament, Miquel ens cuinarà un plat fàcil d’escabetx de pop amb verdures i Fanny s’acostarà a un restaurant gallec on li ensenyaran com preparar un autèntic pop a feira.

I per acabar el programa, el nostre cuiner ens sorprendrà amb un plat de pop torrat, acompanyat d’un puré de plàtan i verdures.

 

Fred i Calent