Més programes A LA CARTA  calendari

 calendari
No hi ha cap programa en les dates seleccionades

Informació general

La sèrie està inspirada en la forma de vida en els molts hotels costaners del passat, i reflecteix el nostre propi temps amb la seva mescla de crisi financera, negació i somnis de felicitat.

Al web des de

2023

Estat

En emissió

Horari

Diumenge a les 15.30 h

Telèfon

971139333

Contacte

Producció

Sèries

Temporades

9

Edat

TP

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

Hotel Voramar és la història dels hostes i el personal d’un hotel de platja al costat de les dunes de sorra de la Mar del Nord. En el cor de la història es troben les vides de tres joves, la cambrera Fie, la filla del comerciant Amanda i el pescador local Morten. Els seus destins estan entrellaçats, i les seves històries tracten sobre emancipar-se dels plans que altres persones han fet en el seu nom, els intents d’ascens social i sobre perdre’s i trobar-se en el camí.

La sèrie està inspirada en la forma de vida en els molts hotels costaners del passat, i reflecteix el nostre propi temps amb la seva mescla de crisi financera, negació i somnis de felicitat. La història té lloc en els anys 1928-33, on el món s’està enfonsant. Els personatges sofriran llàgrimes i riures en el captivador viatge que té lloc a mesura que els temps canvien de l’optimisme a la crisi.

Sèries i minisèries a IB3