IB3+analitza+la+situaci%C3%B3+del+turisme+a+les+Balears+amb+una+nit+tem%C3%A0tica

EPRTVIB informa

IB3 analitza la situació del turisme a les Balears amb una nit temàtica

-Carme Riu, consellera delegada de Riu Hotels, exposarà la seva visió en una entrevista exclusiva.

-Hi participaran especialistes i professionals del sector turístic, de l’administració i de la sanitat.

-Ben Vickers, de la consultora Bloomberg, oferirà la visió del mercat internacional.

 

Dilluns es preveu que arribin els primers turistes alemanys a les Balears en el marc del pla pilot del Govern, iniciant així la temporada turística més incerta de tota la història. Serà una temporada perduda? Són les Balears la destinació segura que reclamen els mercats emissors? Quin impacte pot tenir una temporada turística a mig gas per a l’economia balear? Totes aquestes preguntes tindran la seva resposta dissabte vespre a IB3 Televisió amb una nit dedicada en exclusiva al turisme, en la qual s’analitzarà l’impacte de la Covid-19 en el sector i es parlarà del futur econòmic de les Balears.

El programa, presentat per Elena Serra, disposarà de la col·laboració del periodista del programa Zoom, Víctor Vivó, i s’estructurarà al voltant de tres peces independents que ens permetran obtenir una radiografia al més realista possible de la principal indústria de les Illes Balears: l’emissió del reportatge  ‘Hidrogel, sol i platja’ de Zoom, una entrevista en profunditat a l’empresària Carme Riu i una taula d’anàlisi amb destacades veus del sector tant nacional com internacional.

A les 21.30 h arrencarà la nit temàtica sobre el turisme amb l’emissió del reportatge ‘Hidrogel, sol i platja’ del programa Zoom, que aprofundirà en la situació actual que viu el sector turístic a través del testimoni en primera persona de turoperadors, hotelers, restauradors i empresaris d’arreu de les Balears. Entre d’altres, s’hi podran escoltar els relats dels operadors turístics Manuel Morales i Ginés Martínez i del portaveu de l’aerolínia Eurowings, Matthias Burkard.

A les 22.10 h prendrà el relleu l’entrevista en profunditat a l’empresària Carme Riu, la consellera delegada de Riu Hotels, quart grup hoteler en facturació d’Espanya i actualment amb 30.000 treballadors.

El darrer bloc del vespre es destinarà a analitzar la situació actual de les Balears després de l’impacte de la Covid-19. Per fer-ho tendrem els principals experts i veus autoritzades del sector turístic, com són els hotelers José Guillermo Díaz Montañés, CEO i fundador d’ARTIEM Hotels, Marc Rahola, CEO i fundador d’OD Hotels, Gabriel Lloberal, president de l’Agrupació de Cadenes Hoteleres, el biòleg ‘pobler’ i assessor de l’OMS, Sebastià Crespí, el conseller de Turisme del Govern de les Illes Balears, Iago Negueruela, així com restauradors, empresaris i veus sindicals. Durant el programa es connectarà amb analistes internacionals, entre ells, Ben Vickers, de la consultora Bloomberg, qui oferirà una visió del mercat internacional.