IB3+Televisi%C3%B3+estrenar%C3%A0+el+pr%C3%B2xim+25+de+setembre+la+s%C3%A8rie+de+g%C3%A8nere+fant%C3%A0stic+%E2%80%98M%C3%B2pies%E2%80%99

EPRTVIB informa

IB3 Televisió estrenarà el pròxim 25 de setembre la sèrie de gènere fantàstic ‘Mòpies’

El pròxim 25 de setembre arriba a IB3 Televisió la sèrie de gènere fantàstic ‘Mòpies‘. Dirigida per Lluís Prieto, es tracta d’una coproducció d’IB3, TV3, À Punt i Espaitemps, que, a més, té la participació de Barret Cooperativa, amb la col·laboració de l’Institut d’Indústries Culturals de les Illes Balears (ICIB) i el suport de la Fundació Mallorca Turisme, Mallorca Film Commission.

La sèrie transcorre en el santuari de Lluc, a la Serra de Tramuntana, i conta la història de Bel, una adolescent assisteix amb el seu germà Pere a un campament d’estiu. Allà, Pere es retroba amb Gori i integra Hilda en el grup d’amics, els Espiadimonis. Judith, una monitora del campament, els incentiva a fer l’activitat més emocionant de totes: anar a caçar ‘mòpies’. Durant aquesta, mentre que un estrany ésser s’amaga en el bosc, ocorre un succés inexplicable. Davant del fenomen, Bel, juntament amb l’ajuda de Judith i la col·laboració de Gori i Hilda, partirà a la recerca de les claus per resoldre el misteri.

La sèrie està ambientada a Mallorca i consta de quatre episodis. Ha estat dirigida per Lluís Prieto amb la productora mallorquina Espaitemps i amb la participació de la productora valenciana Barret. Sofia Martell, Pep Molina i Desirée de Fes formen l’equip de guionistes de la producció.


CONTINGUT RELACIONAT


Els misteris de Lluc, protagonistes de “Mòpies”, la nova sèrie d’IB3


Comença a Lluc (Mallorca) el rodatge de la primera sèrie conjunta d’IB3, À Punt i TV3