Illencs+a+Tolosa%2C+la+joia+d%26apos%3BOccit%C3%A0nia

01 04 2024

Illencs a Tolosa, la joia d’Occitània

La presentadora Jero Mut ens porta al cor vibrant d’Occitània per explorar Tolosa, una ciutat on la innovació i la tradició es fusionen en un mosaic cultural únic. Aquest episodi promet una mirada íntima a la vida dels balears que han trobat una nova llar en aquesta dinàmica ciutat francesa.

En aquest programa, visitarem Susana, una enginyera aeroespacial de Palma treballant a Airbus, la companyia de construcció d’avions més gran d’Europa, ens obrirà les portes dels indrets més màgics de Tolosa, mostrant-nos la ciutat des de la perspectiva de la innovació i la tecnologia. A través dels seus ulls, entendrem la importància de Tolosa en el sector aeroespacial mundial.

N’Àlex, també de Palma i guia turístic i gastronòmic, ens submergirà en els sabors únics de la gastronomia occitana, compartint amb nosaltres els secrets d’alguns dels millors plats i vins que la regió pot oferir. La seva passió per la cultura i la cuina locals ens guiarà per un recorregut sensorial inoblidable.

N’Aina ens durà a descobrir racons encantadors de la ciutat, revelant com la bellesa de Tolosa es pot trobar tant en la seva arquitectura històrica com en els seus espais innovadors.

Finalment, el murer Jaume compartirà la seva experiència personal, oferint una visió de com és la vida diària a Tolosa per a un balear, des dels desafiaments fins als moments de joia en la seva integració en aquesta comunitat.

Mira el programa complet a IB3 a la carta:

Illencs pel món” és un espai de viatges que a cada capítol visita a un grup de balears que viuen a un altre país del món. Amb ells coneixerem els millors indrets de la terra que els acull, les costums, les tradicions i com és la seva vida com immigrants.Illencs entre misteris i encants d’Edimburg


Illencs a la ciutat de les llegendes


Visitam el país veí per conèixer com és la vida dels illencs a Lisboa