Illencs+entre+misteris+i+encants+d%26apos%3BEdimburg

25 03 2024

Illencs entre misteris i encants d’Edimburg

Aquest programa d'”Illencs pel món“, amb na Jero Mut al capdavant, ens transporta al cor d’Escòcia per descobrir els encants i misteris d’Edimburg.

Aquest episodi compta amb la participació estel·lar del menorquí Fernando, guia turístic i expert en les històries que embolcallen la ciutat, qui ens obre les portes a una Edimburg poc coneguda per la majoria.

La narrativa s’enriqueix amb les vivències de Marga, originària d’Inca, qui va arribar a Edimburg per uns mesos i va quedar enamorada de la ciutat durant sis anys. Marga ens compartirà la commovedora història de Bobby, el ca més lleial i estimat d’Edimburg, un símbol de devoció que toca el cor de locals i visitants per igual.

A més, Nahuel ens submergirà en la vida quotidiana d’Edimburg, explorant l’Union Canal i descobrint-nos el cost de la vida en aquesta ciutat plena de contrastos, des de la seva arquitectura històrica fins a la vibració de la seva cultura moderna.

L’episodi culmina amb una visita a la prestigiosa Universitat d’Edimburg, bressol d’algunes de les ments més brillants de la història, com Albert Einstein, Sir Arthur Conan Doyle i Robert Louis Stevenson.

Amb na Nadine, aquest viatge a través de les aules i els patis ens revelarà com aquest centre d’estudi ha contribuït a formar el caràcter i l’esperit d’innovació que defineix la ciutat.

No us perdeu aquesta immersió profunda a “Illencs pel món“, on Edimburg es desplega en tota la seva esplendor gòtica, cultural i humana, una ciutat que captiva i encisa a cada pas.

Illencs pel món” és un espai de viatges que a cada capítol visita a un grup de balears que viuen a un altre país del món. Amb ells coneixerem els millors indrets de la terra que els acull, les costums, les tradicions i com és la seva vida com immigrants.Illencs a la ciutat de les llegendes


Històries d’èxit i superació a Dublín


Visitam els illencs que viuen a Roma, la Ciutat Eterna