%26apos%3BIllencs+pel+m%C3%B3n%26apos%3B+arriba+a+Miami

‘Illencs pel món’ arriba a Miami

La presentadora Inès Mateu arriba a una de les ciutats més transnacionals de tots els Estats Units, Miami. Allà coneixerà com és la vida dels balears que s’han establert a aquesta vibrant i alegre ciutat de l’Estat de Florida.

Ens trobarem amb en David, un palmesà que duu 13 anys a Miami i que fa feina de director de telecomunicacions. És un gran coneixedor dels llocs amb més ‘sabor’ de la ciutat, com ‘Little Havana‘ o el ‘Museu de Cuba’. Amb ell coneixerem els indrets més actius i vibrants de la ciutat.

Na Noelia i na Deborah són dues amigues menorquines que van arribar a Miami fa 9 anys. Juntes ens recordaran com viuen a la distància les festes de Sant Joan i com és important per elles tenir-se la una a l’altre per no sentir-se soles. Amb elles coneixerem Miami Beach i les diferències abismals amb les platges menorquines.

Na Laura és una emprenedora immobiliària que després de viure a Anglaterra i a Boston, ha decidit quedar-se a Miami per desenvolupar la seva professió. Allà ha creat una empresa anomenada ‘Porta Negra’ en homenatge a les seves arrels mallorquines. Ella ens presentarà la variada gastronomia que es consumeix a Miami, una barreja dels principals productes de llatinoamèrica.

Amb en Pere, un algaidí que porta 4 mesos a Miami, coneixerem un dels indrets més sorprenents de la ciutat. Un forn anomenat ‘Cala Millor’ que serveix ensaïmades i productes balears a Miami.

Amb tots ells ens aproximarem a la vida de Miami, una ciutat de pel·lícula i cosmopolita, l’epicentre de la vida llatina als Estats Untis.

No et perdis el programa complet, els pots gaudir al nostre servei IB3 a la carta: https://ib3alacarta.com/tv/illencspelmon/t1e4

Illencs pel món” és un espai de viatges que a cada capítol visita a un grup de balears que viuen a un altre país del món. Amb ells coneixerem els millors indrets de la terra que els acull, les costums, les tradicions i com és la seva vida com immigrants.‘Casa Balear’, un punt de trobada dels illencs a Punta Cana


Nova York, Nova York