ILLES EN TRANSICIÓ
El despertar d’una societat (1977-1981)

Dissabte a les 21.40h

Illes en Transició torna aquest dissabte 16 de febrer a les 21.40 hores a IB3 amb el tercer capítol de la sèrie, dedicat a “El despertar d’una societat (1977-1981)”.

Els febles símptomes d’obertura no semblen suficients per als diferents actors polítics i socials de Balears que demanen un autèntic pas cap a la democràcia. Així es materialitzen diferents lluites i brollen col·lectius exigint més llibertats: associacions feministes, ecologistes, assemblees democràtiques, moviments veïnals, estudiantils, de llibertat sexual, per l’autonomia… Una part important de la societat continua empenyent cap a un sistema de llibertats.

Coincidint amb el 23F, la setmana vinent s’emetrà el capítol “Todo el mundo al suelo. El cop del 23F (1981)”, sobre les seves inevitables conseqüències de l’intent de cop d’Estat a les Illes. Uns dies, aquells de febrer del 1981, de molta angoixa narrats a través de les vivències personals d’alguns dels seus protagonistes.

A més de l’emissió habitual a la televisió, podreu veure aquest programa en directe a la pàgina web IB3.org i també el trobareu a la secció “A la carta”.

Illes en transició