Més programes a la carta

Informació general

IB3 documenta la Transició en Balears amb una sèrie de set capítols

Al web des de

2019

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

971 13 93 33

Contacte

illesentransicio@ib3tv.com

Producció

Documental

Temporades

1

Edat

TP

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

“Illes en Transició” arriba a IB3 amb l’objectiu de ser una crònica rigorosa d’aquells anys on les imatges se sumen per construir un relat necessari per entendre uns temps recents, que encara no s’havien retratat en la història televisiva de les Balears. Es tracta d’una sèrie documental, desenvolupada per la productora Quindrop, que al llarg de set capítols abordarà l’anàlisi d’una etapa de canvis, d’implicació política, d’incertesa i d’il·lusions que marcà profundament les persones que la visqueren.

Els noms d’alguns dels protagonistes d’aquesta època s’han mantingut en la memòria dels ciutadans al llarg del temps, tot i que moltes de les seves accions han quedat diluïdes en les pàgines dels diaris. Altres d’ells, simplement, romanen en l’oblit.

Van ser treballadors, polítics, empresaris, músics, escriptors, periodistes, sindicalistes, feministes, artistes, professors… Alguns van ser peces clau en la creació d’una Transició que, lluny d’heroismes, es mira en l’actualitat amb la crítica implícita al pas del temps

Sèries i minisèries a IB3