ILLES EN TRANSICIÓ
Epíleg

Dissabte a les 21.40h

La sèrie documental “Illes en Transició” arriba al seu final aquest dissabte 16 de març amb un setè capítol en forma d’epíleg. Un capítol per fer un balanç des del present sobre què va representar una etapa històrica de la importància de la Transició per a la nostra societat. L’emissió serà a les 21.40 hores a IB3 Televisió.

Realment, ha acabat la Transició o ens trobam davant un procés encara en moviment? Els diferents testimonis no s’hi posen d’acord. Mentre que per a un primer grup ja està tancada i ben acabada, per a un segon continua en construcció, i fins i tot hi ha un tercer grup que parla de la necessitat de fer una “Segona Transició”.

Aquest capítol és una mirada des de l’avui a les herències (tant positives com negatives) que ajuda a entendre el que ha ocorregut els darrers anys, tant des del punt de vista polític, com  sociològic.

A més de l’emissió habitual a la televisió, podreu veure aquest programa en directe a la pàgina web IB3.org i també el trobareu a la secció “A la carta”.

 

Illes en transició