X

Inca aplicarà una moratòria per evitar l’obertura de noves sales de joc

A la ciutat ara hi ha 5 locals als quals se n'afegiran 3 més durant els propers mesos

08/01/2020

Inca aplicarà una moratòria per evitar l’obertura de noves sales de joc

L’obertura de Sales de Joc a Inca va començar l’any 2016 i des de llavors ja n’hi ha 5 en funcionament escampades per tot el nucli urbà. Les llicències les concedeix el Govern i el que vol l‘Ajuntament, a través d’una modificació del Pla General d’Ordenació Urbana, és evitar que puguin ubicar-se a prop d’escoles, parcs infantils o centres juvenils.

La decisió de modificar el Pla General s’ha pres després que en el darrer trimestre del 2019 el Govern va atorgar 3 noves llicències per obrir nous establiments que es posaran en funcionament durant els propers mesos.

L’inici de la modificació del Pla General la duran a terme al ple municipal que tendrà lloc el pròxim dia 30 de gener. Mentre que es dugui a terme la seva tramitació, s’aplicarà una moratòria per evitar-hi l’obertura de nous establiments.

A part de la modificació del Pla General, l’Ajuntament d’Inca confia que tant el govern de l’Estat i l’autonòmic modifiquin la legislació vigent per dificultar l’obertura d’aquest tipus de locals dels quals a les Balears ja se’n comptabilitzen 170, dels quals 136 es troben a Mallorca.


Un 60% més de sales de joc i el triple de casos de menors enganxats
A Balears hi ha registrades més de 140 sales de joc i d’apostes

08/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT