Jos%C3%A9+i+Francisca%2C+una+parella+amb+una+petita+finca+a+Manacor+que+es+varen+con%C3%A8ixer+per+Facebook

20 09 2022

José i Francisca, una parella amb una petita finca a Manacor que es varen conèixer per Facebook

Ja està disponible el darrer capítol: Uep! Com anam? Cap. 565

El mestre de mestres, en Felip Munar, va anar fins a Vilafranca de Bonany per conèixer un dels darrers artesans que queden al poble i a les Balears. Primer, varen ajudar-lo a entrecavar les cebes amb un ormeig ideat i fabricat per ell, després ens va ensenyar a fer una capçana i, finalment, acompanyat de la seva dona, ens va ensenyar a cordar una cadira. I per acabar la jornada de feina, varen conèixer la resta de la família a l’hora de berenar tots plegats.

A Sant Llorenç des Cardassar, varen conèixer un veïnat que carrega aigua a tres quilòmetres de distància per anar a regar una plantació de garrovers que té a fora vila. Ens va mostrar els arbres que té plantats i varen descobrir les diferents varietats de garrovers.

També varen conèixer una parella ben simpàtica que passa el temps lliure a una petita finca de Manacor on tenen sembrada hortalissa d’estiu. Varen collir tomàtigues i cebes per fer un bon trempó mentre ens contaven com i on es varen conèixer.

Uep! Com anam? ens acostam a la vida dels pagesos, a la seva feina, a la seva vida de fora vila, als seus sentiments, als seus problemes i a les seves alegries.


Contingut relacionat


Miquel Montoro: “El que hi ha que fer per lligar més és pujar-nos sa sobrassada”


Xisco Barceló té un hort amb tomatigueres de fins a 2 metres d’alt