La mallorquina Llum Barrera presentarà el concurs Agafa’m si pots

IB3 Televisió informa

Llum Barrera, periodista, actriu, humorista i còmica, entrarà ben aviat a les llars de les nostres illes. Ella serà l’encarregada de presentar i conduir el concurs Agafa’m si pots d’IB3 Televisió, un nou concurs en producció i que està previst que arribi a la pantalla en el mes d’abril.

La periodista mallorquina s’ha forjat, des del seu debut l’any 1996, una llarga, extensa i polifacètica carrera en el món de la interpretació. A més d’haver col·laborat en premsa escrita,  com a ABC Catalunya i el Diario de Mallorca, entre d’altres, estudià interpretació a l’Institut del Teatre i des de llavors, la seva carrera ha anat in crescendo.

Tant és així que ha participat en obres teatrals d’Els Comediants i d’El Tricicle. No obstant això, la popular actriu és especialmente coneguda per les seves  interpretacions en sèries de televisió de cadenes nacionals, com són Hospital Central, El Comisario i Aquí no hay quien viva.

Llum Barrera és també autora del llibre Chica busca chico: Manual de ligue de una mujer desesperada. A més,  també ha protagonitzat l’exitosa sèrie Pulseras rojas de TV3 i ha interpretat un centenar de funcions a l’obra teatral El manual de la buena esposa.

L’any 2013 fou una de les concursants al programa Tu cara me suena, d’A3, i en els darrers temps ha col·laborat en un programa nacional per a públic infantil i alhora en un espai de ràdio de la Cadena Ser. El seu darrer treball en la interpretació ha estat a la sèrie Seis hermanas de TVE, barrejada amb col·laboracions a Zapeando i A vivir.

L’exitosa professionalitat i trajectòria de Llum Barrera arribarà properament a IB3 Televisió per conduir Agafa’m si pots, compartir humor, diversió i entreteniment amb els espectadors d’IB3 i ben segur que sumarà els qui encara no ho són.