%3A+La+Nit+de+Nadal+a+IB3+Televisi%C3%B3

Diumenge a les

: La Nit de Nadal a IB3 Televisió

MISSATGE DE NADAL DE SA MAJESTAT EL REI

IB3 Televisió emetrà en directe, a les 21 h, el missatge de Nadal de Sa Majestat el rei Felip VI des del palau de La Zarzuela. Aquest missatge serà el tret de sortida a les festes de Nadal, a més de felicitar les festes i animar-nos a començar l’any nou.

 

GENT DE LA MAR – ESPECIAL SOPAR NIT DE NADAL

A les 21.15 h celebrarem la Nit de Nadal a Gent de la Mar. Els nostres presentadors i col·laboradors habituals del programa vos desitjaran bones festes des de sa Marina de Valldemossa, un port amb molta tradició marinera.

CONCERT DE NADALES AL TEATRE PRINCIPAL DE PALMA

La Nit de Nadal, a partir de les 21.45 h, podreu gaudir del concert de Nadales des del Teatre Principal de Palma. El concert tindrà les actuacions del Cor Petitons, el Cor Infantil, el Cor Juvenil i el Cor del Teatre Principal, amb la combinació de nadales i de repertori operístic. Aquest esdeveniment s’ha guanyat un lloc en la tradicions nadalenques. En aquest concert, les cançons tradicionals de les festes de Nadal seran les protagonistes de la vetllada. Direcció escènica del concert: Carlos Martos. Pianista: Raül López

RETRANSMISSIÓ: EL CANT DE LA SIBIL·LA

El diumenge 24 de desembre a les 23 h se celebra la Nit de Nadal a la Catedral de Mallorca. La missa serà presidida pel bisbe Mons. Sebastià Taltavull i inclou el sermó de la Calenda i el cant de la Sibil·la.

El sermó de la Calenda és una tradició pròpia de Mallorca. El sermó relata el naixement de Jesús, fill de Déu nascut de la Verge Maria i anunciat per àngels i adorat pels pastors. El sermó el diu un nin a l’inici de la celebració i convida tothom a celebrar l’alegria del naixement de Jesús. Enguany el sermó el pronuncia Andreu Ros Montaner. El cant de la Sibil·la és una altra tradició del poble mallorquí, aquesta se segueix a totes les esglésies de Mallorca i al 2010 el cant, d’origen medieval, va ser declarat per la Unesco Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Enguany la Sibil·la és Margarita Rodríguez Martín.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials. Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.