LA SALA
Capítol 5 i 6

Dimarts a les 22.15h

Aquesta setmana IB3 emetrà el capítol 5 i 6 de la sèrie policíaca La Sala.

  • En el capítol 5, unes proves desapareixen de la comissaria i tot sembla indicar que Luis és el responsable. Yago intenta ajudar a Luis, però les coses es compliquen amb la mort d’una persona molt important en la vida de Yago.
  • En el 6, Yago està sota arrest domiciliari, però això no li impedeix continuar la seva recerca. Quan descobreix que després de la mort de Marga hi ha una trama de corrupció política, decideix que no pararà fins a trobar al culpable.

 

La Sala‘ és un thriller que aborda el misteriós cas de Yago Costa (interpretat per Francesc Garrido), un inspector de policia especialitzat en interrogatoris que assassina el seu company Luis Cobirán (Raúl Prieto) sense motiu aparent. Ara està a la presó i vol que tothom sàpiga per què ho va fer. Amb ajuda de Sara Sibilio (Natalia Rodríguez), una jove i ambiciosa periodista, anirà revelant els detalls de la seva carrera.

A partir de la seva conversa coneixerem, capítol rere capítol, els diferents casos que Yago va investigar al costat del seu company. També es descobriran aspectes de la vida privada de Yago que estan íntimament lligats amb la seva carrera. Per exemple, la relació tant professional com personal amb la jutgessa Lola Solozábal (Goya Toledo). Tota aquesta informació ens anirà revelant els motius pels quals va cometre el crim al mateix temps que es plantegen nous interrogants.

 

IB3 Televisió emetrà dos capítols de ‘La Sala’ cada dimarts d’agost a les 22.15 hores.

 

La Sala