LA SALA

Més programes a la carta

Salvar-se a un mateix

13 08 2019

Sara aconsegueix entrevistar a Lola Solozabal, qui li adverteix del perill de la situació. Malgrat això Sara no abandona la recerca. Per primera vegada Yago li parla dels casos més personals de la seva...

Dos dies eterns

13 08 2019

No hi ha notícies de Lola. El seu cotxe apareix enfonsat en el mar. El malson comença quan troben un cos en el maleter. Yago i Luis no pararan fins a descobrir la veritat.

Pròxima emissió per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsi

‘La Sala’ és un thriller que aborda el misteriós cas de Yago Costa (Francesc Garrido), un inspector de policia especialitzat en interrogatoris que assassina el seu company Luis Cobirán (Raúl Prieto) sense motiu aparent. Ara està a la presó i vol que tothom sàpiga per què ho va fer. Amb ajuda de Sara Sibilio (Natàlia Rodríguez), una jove i ambiciosa periodista, anirà revelant els detalls de la seva carrera.
A partir de la seva conversa coneixerem, capítol rere capítol, els diferents casos que Yago va investigar al costat del seu company. També es descobriran aspectes de la vida privada de Yago que estan íntimament lligats amb la seva carrera.
La Sala és una producció per a HBO Espanya que compta amb la participació d’IB3.
Cada capítol estarà disponible a la carta només set dies després de l’emissió.

Informacio General

La nova sèrie policíaca d'IB3. Una ficció d'HBO Espanya amb la participació d'IB3. L'inspector Costa és un reconegut policia de la unitat d'homicidis. Ara està a la presó. Va matar d'un tret al seu company a la sala d'interrogatoris de la comissaria.

Al web des de

2019

Estat

En emissió

Horari

Dimarts a les 22:15 h

Telèfon

Contacte

Producció

Sèries

Temporades

Edat

TP

Sèries i minisèries a IB3