LA SALA

Més programes a la carta

La sala

27 08 2019

...

La sala

27 08 2019

Lola adverteix a Sara sobre la perillositat de la seva feina, però Sara no es dóna per vençuda. Yago li conta que quan Luis va ser nomenat comissari va deixar de tenir temps per al cas de Tachenko,...

Pròxima emissió per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsi

‘La Sala’ és un thriller que aborda el misteriós cas de Yago Costa (Francesc Garrido), un inspector de policia especialitzat en interrogatoris que assassina el seu company Luis Cobirán (Raúl Prieto) sense motiu aparent. Ara està a la presó i vol que tothom sàpiga per què ho va fer. Amb ajuda de Sara Sibilio (Natàlia Rodríguez), una jove i ambiciosa periodista, anirà revelant els detalls de la seva carrera.
A partir de la seva conversa coneixerem, capítol rere capítol, els diferents casos que Yago va investigar al costat del seu company. També es descobriran aspectes de la vida privada de Yago que estan íntimament lligats amb la seva carrera.
La Sala és una producció per a HBO Espanya que compta amb la participació d’IB3.
Cada capítol estarà disponible a la carta només set dies després de l’emissió.

Informacio General

La nova sèrie policíaca d'IB3. Una ficció d'HBO Espanya amb la participació d'IB3. L'inspector Costa és un reconegut policia de la unitat d'homicidis. Ara està a la presó. Va matar d'un tret al seu company a la sala d'interrogatoris de la comissaria.

Al web des de

2019

Estat

En emissió

Horari

Dimarts a les 22:15 h

Telèfon

Contacte

Producció

Sèries

Temporades

Edat

TP

Sèries i minisèries a IB3