‘La Sala’
Els dos primers capítols, disponibles a la carta

07 08 2019

IB3 Televisió va estrenar dimarts vespre la sèrie policíaca ‘La Sala’ amb l’emissió de dos capítols que ja estan disponibles durant una setmana en el servei a la carta.

Yago Costa és un inspector de policia que compleix condemna per haver assassinat el seu company Luis Corbalán. Ho va fer a la mateixa sala d’interrogatoris en la qual treballava. Ara, Sara Sibilio, una jove periodista, intenta esbrinar tots els detalls pels quals va cometre l’assassinat, però per a això, haurà de remuntar-se diversos anys enrere, quan va començar el cas Tavchenko.

Corbalán, el seu company i amic, investiga el cas amb ell. Però l’amistat entre tots dos els posarà a prova, i es trobaran amb una sorpresa que no estava en els seus plans i que marcarà un abans i un després en la seva relació i en la trama.

En les seves vides, a més, apareixeran dues dones que canviaran el rumb de la seva recerca. La primera és Solozábal, una jutgessa jove i atractiva, i Ivanka, una jove tímida que oculta molta informació i que serà la clau cap a l’objectiu de la recerca.

La sèrie, coordinada per la FORTA amb la participació d’IB3, consta d’una temporada de vuit capítols. Francesc Garrido, Goya Toledo, Raúl Prieto i Natalia Rodríguez són el quartet protagonista. IB3 Televisió emetrà dos capítols de ‘La Sala’ cada dimarts d’agost a les 22.15 hores.

La Sala


Capítol 1


Capítol 2