%E2%80%98L%E2%80%99HORA+D%E2%80%99%3A+Estrena+nova+temporada+amb+l%E2%80%99emissi%C3%B3+del+documental+%E2%80%98Els+ulls+s%26apos%3Baturen+de+cr%C3%A9ixer%26apos%3B

Dilluns a les 23h

‘L’HORA D’: Estrena nova temporada amb l’emissió del documental ‘Els ulls s’aturen de créixer’

IB3 Televisió estrenarà el dilluns 14 d’octubre la nova temporada del programa L’Hora D i ho farà amb l’emissió de 20 nous documentals. Cada dilluns a partir de les 23 hores es podrà gaudir de documentals que donen veu a històries interessants i desconegudes que tenen relació amb la nostra terra.

‘Els ulls s’aturen de créixer’, de Javier Lerín i guanyador del festival In-Èdit de Barcelona i el Ciutat de Palma, és la peça que encetarà la nova temporada de ‘L’Hora D’. El documental és una coproducció d’IB3 i narra l’íntima i emocional història del cantautor mallorquí Miquel Serra. La seva filosofia de vida, l’estreta relació amb el seu germà Joan i com la seva prematura mort s’ha vist reflectida en la seva obra. Dilluns serà la primera vegada que el documental s’emetrà a televisió.

A continuació, es projectarà un concert exclusiu del cantautor Miquel Serra, protagonista del documental, que enregistrà pel programa “Entusiastes en concert”. En ell, Serra repassa les cançons més representatives de la seva discografia.

 

‘Ciutat dels morts’

Entre les altres estrenes que s’esperen per a aquesta temporada destaca la coproducció d’IB3 ‘Ciutat dels morts’, rodada al cementeri de Palma i que s’endinsa en les històries dels que conviuen dia a dia amb la mort. La peça ha estat premiada als festivals Makedox Skopje (Macedònia) i al Firenze Film Fest (Itàlia).

A més, també s’emetrà ‘Expats‘, documental que explica la història de quatre joves de les Illes Balears que van haver de partir a l’estranger per mor de la crisi, ‘Maria del Mar’, peça sobre la cantautora Maria del Mar Bonet i ‘UIB 40 anys’, producte audiovisual que recorda els 40 anys de vida de la Universitat de les Illes Balears.

La majoria de documentals són de producció pròpia, però també n’hi ha en coproducció amb altres productores i canals de televisió (TVE, TV3, Arte TV, per exemple) i compres alienes.

‘L’Hora D’ va començar les emissions el mes de gener del 2016 omplint així l’espai de format documental a la radiotelevisió autonòmica balear. Fins a l’actualitat s’han emès 52 documentals.

El programa s’emet els dilluns a les 23 h, a IB3 Televisió. A més, està disponible en directe a través del web ib3.org i posteriorment, per consum sota demanda, a la secció ‘A la carta’ del mateix web.