X

Llestos els prop de 400 col·legis electorals que obriran demà diumenge a les Illes

Hem estat a un dels col·legis electorals de Palma, el que hi ha a l'escola pública del Rafal Vell i que ja està preparat per a la votació de demà

09/11/2019

Llestos els prop de 400 col·legis electorals que obriran demà diumenge a les Illes

A les Illes el dispositiu per aquestes eleccions generals ja està en marxa. Hem estat a un dels col·legis electorals de Palma, el que hi ha a l’escola pública del Rafal Vell i que ja està preparat per la votació de demà.

Per votar a aquestes eleccions nacionals, a cada col·legi electoral trobarem 2 paperetes. Una serà de color blanc, que amb la escollirem als 8 representants de les Illes al Congrés dels Diputats. Ho farem triant entre les llistes tancades de candidats que proposen els partits polítics.

També hi veurem la de color sèpia, que es per les eleccions al Senat. En aquest cas són llistes obertes. És a dir, podrem seleccionar específicament als dos candidats als que donam el vot d’entre els candidats que hi ha cada una de les llistes que han presentat els partits. Això en el cas de Mallorca. A Menorca, Eivissa i Formentera en podran escollir un.

Demà diumenge es podrà seguir tota la informació electoral a la web i a través de l’aplicació mòbil que l’Executiu ha confeccionat per a aquestes votacions.


196 dies després, els ciutadans tornen a les urnes
Jornada de reflexió del 10-N  
Així es fa el repartiment de diputats i senadors a Espanya
37 milions d’espanyols convocats a les urnes per al 10N

09/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris