X

Llorenç Córdoba acusa els seus excompanys de Sa Unió d’executar “un cop d’estat encobert”

El president del Consell de Formentera assegura que molesta els poders econòmics que manen i dominen el PP de la pitiüsa menor

14/01/2024

Llorenç Córdoba acusa els seus excompanys de Sa Unió d’executar “un cop d’estat encobert”

El president del Consell de Formentera acusa els seus excompanys de Sa Unió d’executar “un cop d’estat encobert” al Consell de Formentera i d’haver-lo fet fora de la coalició per no ser corrupte. En un comunicat enviat aquest diumenge matí, incrimina el vicepresident José Manuel Alcaraz d’estar supeditat a interessos superiors.

Córdoba assegura que molesta els poders econòmics que manen i dominen el Partit Popular de Formentera. A més, es manté ferm i assegura que no dimitirà. Diu que no deixarà de banda la gran responsabilitat que li ha atorgat el poble de Formentera en mans de sigles polítiques, ni d’empresaris amagats en les seves oficines, deixant, segons ha afegit, que altres donin la cara per aconseguir els seus interessos personals.

“Abans-d’ahir va ser un dia molt trist per a tots els formenterers, va ser el dia en què es va consumar un cop d’estat encobert en el Consell Insular de Formentera. Aquest dia cinc consellers del Partit Popular i tres consellers de Compromís, van signar la meva expulsió d’una coalició de partits polítics que es diu Sa Unió de Formentera. Coalició a la qual continuu estant molt agraït d’haver format part i de la qual puc dir, amb molt d’orgull, que estant encapçalada per mi i gràcies a la gent de Formentera, ha estat la primera vegada en dues dècades que ha guanyat unes eleccions insulars i la primera en la història de la democràcia que ho ha fet amb majoria absoluta”.

Una victòria electoral que, segons Córdoba, els partits que conformen Sa Unió pensaven que els donava dret a fer el que volguessin amb ell, “però sobretot amb l’illa de Formentera”. “No són conscients del gran error que han comès“, ha afirmat.

El PSOE de Formentera hi diu la seua. Creu que la situació és vergonyosa i en responsabilitza Sa Unió de tot. Li retreu no haver fet públic cap informe jurídic ni haver presentat cap prova davant la Fiscalia en relació a l’actitud de Córdoba que hauria motivat l’expulsió del partit tal com havien anunciat inicialment que farien.

Notícies relacionades >

14/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT