X

L’operació Ferratti es salda amb 8 detinguts membres d’una organització que introduia droga a Europa des de Sud-amèrica

Han confiscat grans quantitats de droga i 19 vehicles d'alta gamma

12/11/2023

L’operació Ferratti es salda amb 8 detinguts membres d’una organització que introduia droga a Europa des de Sud-amèrica

Ivonne Arañó

La Guàrdia Civil ha donat per tancada l’operació contra el narcotràfic desenvolupada a Eivissa aquesta setmana i que ha anomenat operació Ferrati. El resultat són 8 detinguts que formaven part d’una organització criminal que introduïa droga a Europa amb contenidors marítims des de Brasil i Colòmbia.

Es dedicaven al tràfic d’estupefaents i blanqueig de capitals entre Sud-amèrica i Europa. L’organització usava contenidors que traslladaven via marítima introduint grans quantitats de droga des de els països de producció, Brasil i Colòmbia fins als ports de València, Barcelona, Itàlia i Anvers.

S’han confiscat 19 vehicles d’alta gamma valorats en 2 milions d’euros, més de 7 quilos de cocaïna, 5 quilos de droga de dissenys, així com 14 de marihuana , 127.000 euros i dues armes, fruit de 12 escorcolls realitzats a Eivissa i tres més a Madrid.

Empreses com aquesta ubicada a Eivissa. Una operació que es va iniciar a finals de 2021 la Unitat Orgànica de La Policia Judicial de les Balears amb la participació de diferents unitats de la Guàrdia Civil.

Notícies relacionades >

12/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris