Marcus+Cooper%2C+plata+en+el+K4+500

El piragüista mallorquí aconsegueix la seva segona medalla olímpica després de l'or assolit a Rio de Janeiro

Marcus Cooper, plata en el K4 500

El piragüista mallorquí, Marcus Cooper, ha sumat la segona medalla balear als Jocs Olímpics de Tòquio després del bronze aconseguit pel menorquí Joan Cardona a la classe Finn de vela. Faltaven vint minuts per a les sis del matí, hora espanyola, quan el quartet espanyol del K4 500, format per Cooper, Saúl Craviotto, Carlos Arévalo i Rodrigo Germade han guanyat la plata en una ajustada final en la qual s’ha imposat alemanya.

L’equip espanyol ha liderat tota la carrera però als darrers metres els alemanys han superat la piragüa espanyola amb un temps de 1:22:45. Cooper, criat a Santanyí, aconsegueix el seu segon metall desprès de l’or aconseguit en solitari al K1 1.000 metres en els Jocs de Rio 2016.

“És una plata que val or. Hem fet una gran regata. El cicle olímpic ha estat ple de complicacions i acabar d’aquesta manera és per estar contentíssims”, ha declarat el mallorquí a Televisió Espanyola. Marcus Cooper, amb dos metalls olímpics, ha igualat Rafel Nadal en la taula de número de medalles olímpiques.