Melons%2C+s%C3%ADndries+i+una+sorpresa+molt+gran+a+Ariany

07 10 2022

Melons, síndries i una sorpresa molt gran a Ariany

L’amo de Can Uep!, en Toni Ballador, va anar fins a les bodegues de Can Majoral d’Algaida per ajudar amb la verema. Varen xerrar de com ha anat aquesta temporada i com han afectat les vinyes les altes temperatures d’aquest estiu. Després varen dur el raïm cap al celler i allà ens varen explicar com funciona el procés de vinificació. També varen coneixer els beneficis de plantar oliveres entre els ceps i finalment varen acabar berenant tots plegats i en família.

En Lander va anar fins a Manacor per collir figues i raïm als terrenys de Terracor. En Biel Llull de Terragust ens va sorprendre cuinant un deliciós menú estiuenc amb els productes collits a la mateixa finca. Finalment, varem acabar tastant aquest menú a la llum de la lluna i aprenent que és el segell Som pagesos i que representa per a la pagesia i quins són els seus objectius.

A Ariany varem coneixer a un matrimoni ben avingut que passa el seu temps lliure a la seva petita finca fent hort. Varen collir pebres, tomàtigues, melons i varem descobrir una enorme síndria que varem dur a pesar i que segur vos deixarà bocabadats.

Ja està disponible el darrer capítol: Uep! Com anam? Cap. 570José i Francisca, una parella amb una petita finca a Manacor que es varen conèixer per Facebook


Miquel Montoro: “El que hi ha que fer per lligar més és pujar-nos sa sobrassada”


Xisco Barceló té un hort amb tomatigueres de fins a 2 metres d’alt