Més programes a la carta

T 4 - cap: 87

29 06 2014

Les festes per a alguns són pestes

T 4 - cap: 86

29 06 2014

Amor bamba, jo per vós i vos per altri

T 4 - cap: 85

22 06 2014

Casa mia per pobra que sia

T 4 - cap: 84

22 06 2014

Qui cerca, troba

T 4 - cap: 83

15 06 2014

Pensant amb l'amor de les tres taronges

T 4 - cap: 82

15 06 2014

Basta veure els sants per veure la festa

T 4 - cap: 81

08 06 2014

Sa culpa és lletja

T 4 - cap: 80

08 06 2014

Qui canta a sa taula i pixa en es llit, no té es seny complit

T 4 - cap: 79

01 06 2014

Qui fila massa prim se li trenca el fil

T 4 - cap: 78

01 06 2014

Travelant, travelant, aprenem a caminar

T 4 - cap: 77

25 05 2014

Per sa crosta, es pa se demostra

T 4 - cap: 76

25 05 2014

Tot du sa seva música

T 4 - cap: 75

18 05 2014

Quan el diable va a resar, senyal que et vol enganyar

T 4 - cap: 74

18 05 2014

Qui no mata porc, no menja llonganisses

T 4 - cap: 73

11 05 2014

On no hi ha sang no es fan botifarres

T 4 - cap: 72

11 05 2014

Ningú no neix ensenyat

T 4 - cap: 71

04 05 2014

Set eren que l'aguantaven i encara pixava tort

T 4 - cap: 70

04 05 2014

No hi ha pitjor sord que qui no vol escoltar

T 4 - cap: 69

04 05 2014

Encara que passin mil anys, es descobreixen els enganys

T 4 - cap: 68

27 04 2014

Tururut, qui gemega ja ha rebut

T 4 - cap: 67

20 04 2014

On n'hi caben dos n'hi caben tres

T 4 - cap: 66

20 04 2014

Morta sa cuca, mort es verí

T 4 - cap: 65

13 04 2014

L'alegria del conill

T 4 - cap: 64

13 04 2014

Qui té cases a lloguer mai li faltarà que fer

Informació general

Repartiment de luxe per a una comèdia de situació devertida i directa, dirigida per David Mataró i produïda per CEF.

Al web des de

2012

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

971 139 333

Contacte

migjorn@ib3tv.com

Producció

Sèries de producció pròpia

Temporades

4

Edat

Tots els públics

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

Temporada 4

La quarta temporada de Migjorn comença amb la notícia de la tornada a Mallorca d’en Miquel. En haver passat la sorpresa inicial, na Pilar es torna a instal·lar a ca seva. Na Milo li demanarà per viure amb ella, per deixar intimitat a na Joana i en Pere, feliços amb la seva nova vida com a parella. Aquesta felicitat durarà fins que es presenti na Marta, que espera un fill d’en Pere, produint un conflicte entre la parella. Na Pilar tendrà dificultats per pagar el lloguer i la casualitat farà que acabi tenint un inquilí, en Sebastià, un arqueòleg famós, educat i seductor, que farà engronsar de valent la vida de na Pilar. Na Milo seguirà fent feina al bar però es trobarà enmig d’un triangle amorós amb l’arribada de la seva nova cap, na Mònica, i en Bernat, un jove estudiant de veterinària en pràctiques.

Temporada 3

Després de l’embolic de la boda de na Pilar, les coses en es Migjorn petit entre els vesins es complica. Més tensions, més enfrontaments i més rialles.

Na Joana i en Pere intenten arreglar les seves relacions. Al final de la segona temporada es varen donar una besada que, segons ells, no va significar res, però sí que va voler dir qualque cosa, i no es pot desfer el que han fet. En Pere i na Joana hauran de decidir què fer amb les seves respectives parelles, mentre en Toni no acaba d’entendre res i na Marta es posa cada vegada més gelosa i histèrica.

I per acabar, na Milo, un moment, ¿encara no sabeu qui és na Milo? Haureu de demanar-ho a en Miquel, però aquesta i moltes sorpreses com embulls amb la màfia russa, alternança a la batlia, visites inesperades, ocupes, seductors, problemes de lloc on viure i altres desbarats més, ens esperen a la tercera temporada de Migjorn.

Temporada 2

Després d’un temps de convivència forçada, els vesins ja es comencen a conèixer de veres. En Miquel i na Pilar saben com són cadascun i això no garanteix, en absolut, una convivència pacífica. En Pere, que ha descobert els seus sentiments cap a na Joana, no ho tendrà tan fàcil. L’aparició d’en Toni, fill d’una de les famílies més riques de Menorca, és una gran competència. L’arribada de personatges nous trastocarà la relació entre joves i grans. Tots quatre es immersos en noves situacions que aniran més enllà de les cases des Migjorn Petit i la consulta d’en Pere. Coneixerem, de més a prop, en Ricard i veurem una Pilar més enèrgica que mai, mentre en Miquel seguirà odiant Menorca encara que, a poc a poc s’anirà adaptant a la vida amb els talaiòtics. Romanticisme, misteri i fins i tot ciència ficció en una nova temporada plena de sorpreses, personatges nous i molt humor.

Temporada 1

En Miquel i la seva filla Joana viatgen a Menorca amb la intenció de cobrar una herència i tornar cap a Mallorca, tan prest com sigui possible. Una situació inesperada, però, els obliga a instal·lar-se temporalment en es Migjorn Petit, el poble més petit de l’illa i seu del caràcter menorquí més autèntic. Aquí han de conviure amb els veïnats nous, na Pilar i en Pere, amb qui han de compartir carrer i qualque cosa més.

Ràpidament descobrim que en Miquel i na Pilar tenen personalitats oposades: ell és urbà, ella rural; ell malhumorat, ella vitalista; ell negatiu, ella optimista; ell mallorquí, ella menorquina. Aquesta és la diferència que els marca de bon de veres i el motiu de moltes baralles. Cada un està enamorat de la seva illa i la defensa, amb totes les conseqüències. Els seus fills procuren ignorar el conflicte, però també tenen les seves curolles. Na Joana, enamoradissa per naturalesa, coneix en Pere, l’amor de la seva vida, però ell té més ulls pels animals que per les persones i viu entregat a la seva feina de veterinari.

Migjorn és una comèdia produïda pel CEF i dirigida per David Mataró. La sèrie té amb un repartiment de luxe, format per Laura Pons, Miquel Gelabert, Lluqui Herrero i Àlvar Triay, reconeguts actors de l’escena balear i populars entre l’audiència d’IB3 Televisió per la seva participació a sèries com Llàgrima de Sang i L’Anell.

Personatges

Miquel Gelabert – Miquel Vives. Empleat de banca. Uns 60 anys.

En Miquel no passa una bona època; Ha vist, recentment, com la seva dona l’ha deixat pel monitor de pilates i com desapareixia l’única cosa que estimava: la feina al banc. Per acabar-ho de rematar, es veu obligat a anar a Menorca a arreglar els papers per la defunció de la seva tia Catalina “na Coca”. La suma d’aquest fets han fet néixer en ell una hipocondria malaltissa. Animal de ciutat, amant de les comoditats i del silenci, de caràcter dur, agre, desenganat, desganat, en Miquel toparà amb la seva antítesi, na Pilar, i això tendrà unes conseqüències catastròfiques.

Laura Pons –  Pilar Comes. Mestra jubilada. Uns 60 anys.

Entusiasta, dinàmica, pràcticament hiperactiva, oberta devertida, impulsiva i directa. Tan d’ímpetu la converteix en una persona sovint esburbada. Si en Miquel és el yang, na Pilar és el ying. Víuda feliç i menorquina de pura sang, na Pilar, al contrari que en Miguel, no està desenganada de la vida i la viu tan bé com pot. Na Pilar era l’amiga de l’ànima de la tia “Coca”, a més de ser la seva inquilina i veïnada. La mort de na “Coca” produirà un canvi a la seva vida, i és que no s’esperava, per res, en aquests moments, haver de conviure amb uns veïnats nous, i a damunt… mallorquins!

Lluqui Herrero. –  Joana Vives. Filla d’en Miquel i de la difunta Magdalena Massot. Uns 30 anys.

Llicenciada en humanitats, sense feina, ho ha deixat fa poc amb el seu al·lot de tota la vida, en Tito. Na Joana es veu obligada a tornar a viure amb el seu pare, que ja estava acostumat a la vida solitària. Pensa que el seu pare comença a no estar massa bé del cap i que li és bo tenir qualcú amb qui estar. Na Joana sentirà empatia cap a na Pilar, així com el fill de na Pilar, en Pere, en sentirà cap a en Miquel.

Àlvar Triay – Pere Comes. Fill de na Pilar, és el veterinari des Migjorn.

En Pere pensa que sa mare està com una regadora, i se n’empegueeix. És un individu de caràcter formal i tranquil, amb molt de coneixement, però es trobarà enmig dels enfrontaments verbals entre na Pilar i en Miquel, cosa que l’acostarà a na Joana, primer per ajudar-se l’un amb l’altre en referència als respectius pares, però, més endavant… qui sap!

Equip

Sèries i minisèries a IB3