MINISÈRIES

Més programes a la carta

En vida teva 2

29 01 2018

En vida teva 1

22 01 2018

Pròxima emissió per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsi

IB3 Televisió ofereix una nova finestra a la producció pròpia balear amb la creació de noves propostes audiovisuals a través de minisèries de gran qualitat artística i tècnica.

La Paca, matriarca de la droga. És un documental produit per IB3 televisió amb la col·laboració de Cinètica Produccions, consta de dos episodis que narran l’ascens i la caiguda de la matriarca de la droga.

Gàbia és una minisèrie escrita i dirigida per Marcos Cabotá. La història es basa en els atemptats de la banda terrorista ETA que varen succeir durant l’estiu 2009 a Mallorca. Varen ser els darrers de la ja desapareguda ETA i varen acabar amb la vida de dos joves guàrdies civils.

En Vida Teva recull lluites de poder i intrigues eclesiàstiques, on els interessos immobiliaris de les propietats del Bisbat són l’eix principal d’un argument en el qual es viuran traïcions, xantatges, dubtes i desconfiances; i que, de ben segur, mantindrà la intriga fins al darrer minut.

Actors i actrius de la talla de Blai Llopis, Asun Planas, Miquel Gelabert, Laura Pons o Lina Mira entre d’altres, està escrita i dirigida per Ferran Bex i produïda per Nova Televisió (Grup Serra).

Informacio General

Nova finestra a la producció pròpia balear.

Al web des de

2018

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

971 139 931

Contacte

Producció

Sèries de producció pròpia

Temporades

Edat

TP

Making of i altres continguts

En vida teva - Episodi 1 (HD) - IB3

En vida teva - Episodi 2 (HD) - IB3

Els protagonistes de la minisèrie `En vida teva` al Cinc dies

'En vida teva' molt aviat a IB3

Sèries i minisèries a IB3