Més programes A LA CARTA  calendari

No hi ha cap programa en les dates seleccionades

Informació general

Nova finestra a la producció pròpia balear.

Al web des de

2020

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

971 139 931

Contacte

Producció

Sèries de producció pròpia

Temporades

Edat

TP

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

IB3 Televisió ofereix una nova finestra a la producció pròpia balear amb la creació de noves propostes audiovisuals a través de minisèries de gran qualitat artística i tècnica.

La Paca, matriarca de la droga. És un documental produit per IB3 televisió amb la col·laboració de Cinètica Produccions, consta de dos episodis que narran l’ascens i la caiguda de la matriarca de la droga.

Gàbia és una minisèrie escrita i dirigida per Marcos Cabotá. La història es basa en els atemptats de la banda terrorista ETA que varen succeir durant l’estiu 2009 a Mallorca. Varen ser els darrers de la ja desapareguda ETA i varen acabar amb la vida de dos joves guàrdies civils.

En Vida Teva recull lluites de poder i intrigues eclesiàstiques, on els interessos immobiliaris de les propietats del Bisbat són l’eix principal d’un argument en el qual es viuran traïcions, xantatges, dubtes i desconfiances; i que, de ben segur, mantindrà la intriga fins al darrer minut.

Actors i actrius de la talla de Blai Llopis, Asun Planas, Miquel Gelabert, Laura Pons o Lina Mira entre d’altres, està escrita i dirigida per Ferran Bex i produïda per Nova Televisió (Grup Serra).

Sèries i minisèries a IB3