Més programes a la carta

T 1 - cap: 02

27 10 2020

Sex education

Aquesta setmana a NINGÚ ÉS PERFECTE...Parlem de Sexe! A les Illes Balears, què sabem de sexe? Mos agrada practicar-lo? Coneixem totes les seves possibilitats? Mos agrada experimentar?Na Mar farà un...

T 1 - cap: 01

20 10 2020

Foodie love

Aquesta setmana a NINGÚ ÉS PERFECTE... Ets un expert en gastronomia? A les Illes Balears, mos agrada el menjar, però tot? Menjaríem insectes? Què preferim, un sopar romàntic amb les delícies del...

Informació general

Ningú és perfecte, és un programa d’estrena que s’inclou dins la nova programació d’entreteniment de la televisió pública balear.

Al web des de

2020

Estat

En emissió

Horari

Estrena, dimarts 20 d'octubre a les 22.15 h

Telèfon

971139333

Contacte

ninguesperfecte@ib3tv.com

Producció

Divulgació

Temporades

1

Edat

TP

Pròximes emissions per televisió

Dimarts
03

22:15

FILLS T1 - 3 Aquesta setmana a NINGÚ ÉS PERFECTE.. Fills si, fills no? A les Illes Balears, els darrers informes sociològics diuen que necessitem tenir més infants. Estem preparats per tenir-ne? Volem tenir més nins i nines? Què passa si una dona no vol tenir fills per decisió pròpia? Els fills, una temàtica que genera controvèrsia, a demés de nits sense dormir, bolquers, demanar als padrins i padrines que mos ajudin, etc... NINGÚ ÉS PERFECTE, és un programa que dona veu a la gent de les Illes Balears en una temàtica concreta en tots els seus àmbits, sobre la vida, hàbits, maneres de pensar i fer, desgranada en diferents blocs, amb una visió entretinguda i divulgativa. Tres presentadores, iguals però diferents, tractaran temes d’actualitat amb el seu particular sentit del humor i la seva visió única.

Sinopsis

El vespre de dimarts a partir del 20 d’octubre té nom de dones. Sabina Pons, Noemí Garcíes i Mar Coll són tres dones, però ben diferents. Amb elles viurem el nou programa d’IB3 Televisió, produït per CEF Mallorca, Ningú és perfecte, que dona veu a la gent de les Illes Balears en una temàtica concreta en tots els seus àmbits, sobre la vida, hàbits, maneres de fer i de pensar, desgranada en diferents blocs, amb una visió entretinguda i divulgativa.

Amb elles tractarem temes d’actualitat, amb el seu particular sentit de l’humor i la seva visió única. Tres dones de diferents generacions però que tenen moltes coses en comú, i que a més, ens descobriran que, ningú és perfecte.

Ningú és perfecte, és un programa d’estrena que s’inclou dins la nova programació d’entreteniment de la televisió pública balear.

 

Sèries i minisèries a IB3