NO+PERDIS+EL+COMP%C3%80S%3A+%E2%80%98Ara+va+de+bo%E2%80%99+enceta+aquest+dissabte++No+perdis+el+comp%C3%A0s

Dissabte a les 21.45

NO PERDIS EL COMPÀS: ‘Ara va de bo’ enceta aquest dissabte No perdis el compàs

El programa més divertit dels dissabtes a IB3 Televisió arriba amb nous concursants per demostrar els seus coneixements musicals. Les tres famílies participants d’aquest dissabte  provenen de Barcelona, Ciutadella i Vilanova i la Geltrú.

Una setmana més, els concursants arriben amb moltes ganes de cantar i ballar temes tant populars com Ara va de bo però sobretot, passar-ho d’allò més bé i amb l’objectiu d’arribar a la final per aconseguir guanyar el pot més gran possible amb un màxim de 20.000€.

No perdis el compàs és el nou concurs musical per a tots els públics, en el qual tres  equips formats per tres membres d’una mateixa família competeixen entre si, en una sèrie de jocs musicals que mesuren el seu coneixement de la música popular.

L’espai és la primera gran producció d’entreteniment familiar entre TV3 i IB3 Televisió. Victòria Maldi i José Corbacho són els encarregats de conduir aquest nou espai a les dues televisions públiques per gaudir de l’humor, l’entreteniment i la diversió,  per a tots els públics.

No perdis el compàs s’emet aquest dissabte 20 de maig a les 21.45h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @No PerdisCompas amb l’etiqueta #NoPerdiselCompàs i a: facebook.com/noperdiselcompas.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.