Més programes a la carta

Informació general

Un docu-coach per ajudar en l'educació dels infants i dels pares.

Al web des de

2014

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

Contacte

Producció

Documental

Temporades

Edat

Tots els públics

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

Pares, un  docu-coach (programa d’àmbit social amb contingut formatiu) que pretén donar consells per millorar l’educació d’infants i pares i que proposa noves solucions per millorar la convivència familiar en entorns problemàtics.

El programa, el primer docu-coach que ofereix el canal autonòmic,  és una producció de Plural Entertainment per IB3 i estarà presentat per María Fajula. En cada un dels seus capítols, de mitja hora de durada, la presentadora visitarà les famílies de Balears, que així ho sol·licitin, per conèixer el comportament dels fills i dels pares, els seus problemes en l’educació i els presumptes problemes de convivència dins l’entorn familiar.

A partir de la primera visita, Pares posarà a disposició de les famílies sol·licitants la feina especialitzada d’un grup d’experts –encapçalat per la psicòloga infantil María Rigo, amb la col·laboració de la psicòloga Cati Carbonell, la pediatra María Garrido i el pedagog Pep Quetglas- que oferiran solucions i consells als problemes d’àmbit familiar i que comprovaran, setmanalment, l’efecte de les seves recomanacions. Aquest equip d’entesos resoldrà cada setmana problemes de convivència entre pares i fills relacionats amb el menjar, el dormir o les relacions personals, entre d’altres.

Sèries i minisèries a IB3