PEP%3A+Gran+acollida+de+la+s%C3%A8rie+en+la+seva+estrena

PEP
Gran acollida de la sèrie en la seva estrena

24 01 2020

– L’estrena de Pep tanca una setmana de bones xifres d’audiència

– La sèrie, protagonitzada per Toni Gomila i Llum Barrera aconseguir arribar fins a 66000 espectadors

– La programació especial de les festes de Sant Antoni va oferir dos dies de continguts específics a televisió, ràdio i plataformes digitals amb una gran acollida d’audiència

L’estrena dilluns de la nova sèrie de producció pròpia d’IB3 ‘Pep’ va ser una important fita a nivell d’audiència que culminà una setmana de gran seguiment gràcies a la programació especial amb motiu de les festes de Sant Antoni. El primer episodi de la sèrie va aconseguir ahir que 66000 espectadors s’apropassin a l’emissió i aconseguí xifres de fidelitat de més del 60%. La nova aposta de ficció d’IB3, protagonitzada per Toni Gomilla, Llum Barrera i Miquel Gelabert, també ha tengut una gran acollida a les plataformes digital amb a prop de 300 visualitzacions en menys de 12 hores.

Pep” és una sèrie d’IB3 produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd, que ens acostarà a la vida de la família Alcover i de com afronta Pep (Toni Gomila) la notícia que el seu pare té un deteriorament cognitiu lleu, l’avantsala de l’Alzheimer.

La programació especial que es va preparar des d’IB3 amb motiu de Sant Antoni també va tenir una gran resposta d’audiència. El dijous 16, revetlla de Sant Antoni van seguir la programació especial més de 45000 persones arribant, durant la retransmissió del Piromusical de Sa Pobla a les 48000. Pel que fa a la programació de la diada de Sant Antoni, la retransmissió del pi de Pollença va ser seguida per 87000 persones.
El seguiment a xarxes i a la plataforma youtube dels continguts de les festes també va arribar a grans quotes destacant les prop de 9000 persones que han visualitzat els continguts específics per a la plataforma.

Novetats a la programació
Amb l’objectiu de mantenir i incrementar aquesta gran acollida de la programació d’IB3 Televisió, durant les setmanes vinents s’estrenaran tres nous programes al prime time: Téntol (26 gener), Fusions (27 gener) i Arrels.

“Pep” no és l’única estrena a la graella d’IB3 Televisió d’aquesta temporada. L’acompanyaran els programes Téntol (26 gener), Fusions (27 gener) i Arrels. “Téntol” és un programa d’entreteniment i divulgació sobre el patrimoni lingüístic de les Balears que fa especial èmfasi en la genuïnitat i origen etimològic de paraules i expressions recollides arreu de les Illes. Serà presentat per la periodista Margalida Mateu i amb la col·laboració d’Adrià Martí i Jorra Santiago.

A “Fusions” el cuiner Tomeu Caldentey afrontarà un gran repte culinari, fusionar dues receptes que no tenen res a veure i que en principi semblen impossibles de mesclar. El programa “Arrels”, per la seva banda, serà conduït per la periodista Mar Puigserver i l’actor Miquel Àngel Torrens i s’hi analitzarà l’arbre genealògic de personatges rellevants de les Illes Balears.

A més d’aquestes estrenes, el 25 de gener arribarà la nova temporada dels programes Passejades (13.30 h) i Ben trobat (16 h).

Descobreix-los aquí ↓