PITIÜSES, ENTRE PINS I SAVINES

Més programes a la carta

Sant Antoni, Sant Rafel

03 03 2015

Sant Joan i sant Miquel

17 02 2015

Sa Conillera

10 02 2015

Eivissa vila

03 02 2015

Formentera

27 01 2015

Santa Gertrudis

20 01 2015

Santa Eulària i Sant Carles

13 01 2015

Santa Gertrudis

23 12 2014

Sant Josep

16 12 2014

Sant Mateu, Santa Agnès i Buscastell

05 11 2014

Sant Josep

29 10 2014

Santa Eulària des Riu

22 10 2014

Tornam a Formentera

15 10 2014

Santa Agnés, Buscastell i Forada

08 10 2014

Ses Salines

01 10 2014

Sant Josep, Illot de Es Vedrà, la Conillera

24 09 2014

Informació general

Els actors Tita Planells i Toni Riera i el presentador Tito Fuster recorreran Eivissa i Formentera per descobrir els seus contrastos.  

Al web des de

2014

Estat

En emissió

Horari

Dijous a les 01:10 h

Telèfon

971 139 333

Contacte

pitiüsesentrepinsisavines@ib3tv.com

Producció

Divulgació

Temporades

Edat

Tots els públics

Pròximes emissions per televisió

Diumenge
17/11/2019

05:40

SANTA EULÀRIA "Pitiüses, entre pins i savines" visita Santa Eulària El programa s'emet cada dimecres a las 22.15 hores "Pitiüses, entre pins i savines" visita este dimecres, 22 d'Octubre a les 22.15 hores, Santa Eulària des Riu, el segon municipi més poblat d'Eivissa. El programa, presentat per Tita Planells, Toni Riera y Tito Fuster, retrocedirà en el temps per mostrar como era fa unes dècades la zona antigüa de la capital on s'assenta el Puig de Missa, construït com a recinte fortificat per combatre els atacs pirates al segle XVI. També coneixerem la història del únic riu que hi ha a las Baleares y que passa por Santa Eulària. Un riu que mai ha sigut massa cabalós però que durant molts anys ha proveït d'aigua totes les cases de la zona y que era la base de la riquesa agrícola del municipi. Estarem en el primer i el darrer hotel que han obert les seves portes a Santa Eulària. El hostal Buenavista va ser fundat el 1933 y ha vist passar tres generacions d'empresaris. Amb el fill del fundador parlarem dels orígens del hotel y del inici de la indústria turística a Eivissa. Com a contrapunt, l'hotel Me és un exclusiu establiment on alguns clients paguen 30.000 euros per llogar un jet privat y gaudir d'una habitació de 400 metres quadrats amb piscina pròpia. En aquest hotel, les mascotes dels clients són tractades com els seus amos i poden menjar a la carta. El programa entrarà en la cuina del hotel Aguas de Ibiza per entrevistar al xef internacional Sergi Arola, l'únic cuiner del món a qui la guia Michelin li va entregar dos estrelles a la vegada. També entrevistarem el dissenyador gràfic eivissenc Marcos Torres, un dels pocs que pot presumir d'haver subhastat una obra seva a la casa Christie's. Visitarem la casa de les mil i una nits de Yaron i Nur. Una parella formada per un israelià que fa instruments musicals i una professora de dança oriental que es complementen perfectament tant dins com fora dels escenaris. Les tradicions també tenen cabuda en el programa. Comprovarem que, gràcies a joves com en Palermet, es manté viu el cant pagès, la manera que diferents generacions d'eivissencs han emprat per expressar-se.

Sinopsis

En el programa Pitiüses, entre pins i savines, els actors Tita Planells i Toni Riera i el presentador Tito Fuster recorreran Eivissa i Formentera al llarg dels capítols.

A Entre pins i savines visitam els llocs més emblemàtics de les illes Pitiüses i els locals més de moda, però també descobrim paratges únics, d’una bellesa extraordinària, als quals arribam a bord d’un globus, damunt d’una taula de surf o embarcats en un iot de luxe.

Parlam amb artistes coneguts mundialment que s’escapen a Eivissa i Formentera cada vegada que poden, amb artesans que van arribar a les illes en plena època hippy i amb vesins de tota la vida que ens duran a pescar, ens passejaran per Dalt Vila, ens ensenyaran a esculpir fusta, a pintar quadres i a fer flaó i orelletes.

Ballarem pagès, però també sortirem de festa entre ampolles de cava que valen 50.000 euros. Són els contrastos que ofereixen les Illes i que queden perfectament reproduïts per ‘Global Mediterráneo’ del ‘Grupo Prensa Pitiüsa’.

Making of i altres continguts

Sortim a navegar amb el Cafè del mar

Nazel, artista de bodypainting a Eivissa

Coneixem una parella que va viure una història d'amor a Sant Antoni de Portmany

Coneixem Jean Michel Fueter, primer detingut a Eivissa per traficar amb extasi

Cercam bolets amb un expert a Sant Llorenç de Balàfia

Feim espardenyes amb una artesana de Sant Joan que li va fer una al rei Felip

Hotel de 5 estrelles amb només 5 habitacions a Sant Joan

Feim magdalenes eivissenques

Ens embarcam en els records de sa Conillera

Explicació del festeig i la boda pagesa tradicional eivissenca 2

Explicació del festeig i la boda pagesa tradicional eivissenca 1

promo: Pitiüses, entre pins i savines dimarts 10 de febrer

Cuinam uns molls a la planxa amb puré d'albergínies i advocat

Anam de compres al Mercat Nou de Vila

Visitam el taller de Luis Ferrer, dissenyador de moda Adlib

Visitam la restauració de la capella del Sant Crist

promo Pitiüses, entre pins i savines dimarts 3 de febrer

Mateo, Joan Carles i Sergi es preparen per les olímpiades de windsurf

Filarem llana d'ovelles de Formentera

Cati ens ensenya a preparar arròs de matances

Sèries i minisèries a IB3