PODEM PASSAR?

Més programes a la carta

Les vivendes més espectaculars

27 08 2016 - cap: 10

Visitam propietats amb màgia

20 08 2016 - cap: 09

Rectoria de Santa Maria a Maó

30 07 2016 - cap: 06

Luxe amb vistes a la mar

23 07 2016 - cap: 05

Santa Eugènia, la mar i un tríplex a Ciutat, tres vivendes d'ensomni

16 07 2016 - cap: 02

Canyamel, Port d'Andratx, Calvià i Palma

13 12 2015 - cap: 08

Podem passar?

06 12 2015 - cap: 04

Podem passar?

29 11 2015 - cap: 03

Podem passar?

22 11 2015 - cap: 01

Podem passar?

15 11 2015 - cap: 07

Informació general

Programa, a través del qual coneixem les cases més espectaculars de les nostres illes.

Al web des de

2015

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

Contacte

podempassar@ib3tv.com

Producció

Divulgació

Temporades

Edat

Tots els públics

Pròximes emissions per televisió

Dissabte
04

02:05

Creuar una cova per entrar a una vivenda? Aquesta setmana a “Podem Passar?” Aquesta setmana a “Podem passar?” Descobrirem tres cases sorprenents de les nostres Illes. En primer lloc ens desplaçarem al nord de l’illa de Mallorca, a Canyamel on visitarem una casa penjada a la muntanya. Una construcció fascinant en la què l’entrada és través d’una cova. Les vistes d’ensomni és un altre característica d’aquesta imponent casa que ens crida poderosament l’atenció. A les costes de Calvià ens desplacem en segon lloc per conèixer una vivenda exclusiva, elegant però a la vegada molt funcional. Visitarem una planta baixa envoltada de frondosos jardins i projectada per gaudir de l’exterior des de qualsevol estància de la casa i amb total privacitat. Finalment al centre històric de Palma visitarem la darrera propietat del capítol d’aquesta setmana. Tot un exemple d’una forma de vida actual en la que la línia que separa la feina i la vida privada és molt fina. Tant, que conviuen al mateix espai. Una forma de vida ideal pels amants de la vida urbana. Descobreix cada setmana les propietats més fascinants a “Podem Passar?”, cada ...... a partir de les..... a IB3 Televisió.

Diumenge
05

07:40

Visitam propietats amb màgia a Podem Passar? Una setmana més coneixerem les propietats més impressionants de Balears amb el programa Podem Passar? a IB3 Televisió. En aquesta ocasió ens desplaçarem fins a Alaior a Menorca per visitar una asombrosa vivenda. El seu propietari i arquitecte ens mostrarà les principals característiques d’una casa sorprenent, en la què es combina un estil tradicional i modern alhora, amb un disseny d’interior molt acurat. Una vivenda captivadora des del primer moment. Per altre banda al meravellós municipi de Valldemossa visitarem una exquisita propietat, on segons conten va nèixer Santa Catalina Tomàs. L’encantador matrimoni que viu en aquesta casa tan especial ens descobrirà una residència elegant i plena d’història en la què cada recó ha estat mimat. ¬¬¬¬Finalment, entre les muntanyes d’Esporles i envoltada de natura, trobarem la darrera vivenda de la setmana. Una preciosa finca amb molt de caràcter, construïda amb essència tradicional i que contrasta amb l’interiorisme que defineix perfectament a la seva propietària. Un espai diàfan i molt obert en el que la voluntat ha estat projectar l’interior com un loft. Un lloc en qual el temps pareix aturar-se. Podem Passar? Cada ......... a les ....... a IB3 Televisió, no t’ho perdis!!

Sinopsis

Cada dissabte tenim el privilegi de descobrir les propietats més singulars i espectaculars de les nostres illes.

A l’espai d’IB3 TV tenim el privilegi de descobrir les propietats més singulars. Cases petites i grans, modernes i rústiques fins i tot cases palaus. Ubicades a pobles i ciutats de les nostres illes, de litoral o d’interior però amb un element comú la seva bellesa i gran personalitat.

Un programa imprescindible per estar al corrent de les darreres tendències en arquitectura, construcció, materials i interiorisme.

De la mà dels entranyables amfitrions descobrim l’interior de ca seva. Cases acollidores per la seva decoració, avantguardistes pel seu disseny, funcionals per viure-les dia a dia…Totes elles ens sorprendran per la seva originalitat.

Sèries i minisèries a IB3