07:00

SA PLAÇA CAMPOS Sa Plaça Campos Per la majoria dels mallorquins, Campos és un poble de pas; però pels campaners és ca seva. Els veïnats del barri de Plaça són una gran família i així ho demostren al programa d'avui. Uns parlen del passat, d'altres del futur; però tots mostren la seva preocupació per activar l'economia de la vila. Veïnats retrata avui un instant únic que canviarà per sempre el devenir de tot un poble.

07:40

NA RÍNXOLS D' OR UNIVERSAL
LA LLEBRE I LA TORTUGA UNIVERSAL

07:50

RUPERT&SAM

TOQUEM ELS DOS
MISSATGERS ANÒNIMS
UN DIA DE PESCA

08:00

EL GEGANT DEL VEDRÀ EIVISSA

09:05
12:05

PUIG DE CORNAVAQUES Puig de Cornavaques Avui en Rafel de Can Renou anirà per la zona del nord de Pollença a aprendre un poc més sobre topografía. Ens acompanyarà en Joan “Meneta”, un professor de música pollencí molt aficionat a la topografía. Començarem el programa xerrant amb l’amo de Can Vela, font de coneixements, de noms i de topònims de la zona. Començarem caminant per amunt sempre acompanyats amb les vistes de Pollença i de les dues badies del nord de Mallorca, la d’Alcúdia i la de Pollensa. Quan arribem a l’explanada de Can Groc començarem a gaudir de unes vistes excepcionals de la Vall de Ternelles i en particular del penyal del Castell del Rei, que s’aixeca imponent sobre la costa nord del municipi de Pollença. A partir d’aquí anirem crestejant per la Serra de Cornavaques, sempre amb la Vall de Ternelles a la nostra esquerra, xerrant de toponímia fins que arribem al Puig . Allà en asseurem a un balcó i mentre feim una bona berenada i un cafetet gaudirem d’una panoràmica de 360 graus amb vistes de tota la costa de Pollença, de la Badia d’Alcudia i de tot el principi de la Serra de Tramuntana.

12:45

FETGE DE PORC EN ESCABETX Fetge de porc en escabetx Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui prepararem fetge de porc en escabetx. 20’35

20:05

CREMA CATALANA Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui prepararem una crema catalana

21:30
22:15

CINEMA SENSE INTERRUPCIONS " L'EDDIE, L'ÀGUILA "

La pel·lícula detalla les inspiradores gestes de Michael Edwards, més conegut com “Eddie l'Àguila”, el més famós saltador d'esquí en la història britànica.

23:50

CINEMA " LES NÒVIES DELS MEUS AMICS "

Narra les aventures de tres amics vivint aquest estrany moment en el qual han de decidir "a on va la relació?" amb les noies que es troben sortint.

05:40

PAISATGES

05:50

Formentera II.Pitiüses, entre pins i savines" torna este dimecres, 15 d'Octubre Pitiüses, entre pins i savines" torna este dimecres, 15 d'Octubre a les 21.30 hores, a l'illa de Formentera per conèixer els indrets més desconeguts de la menor de les Pitiüses. El programa d'IB3 Televisió, presentat per Tita Planells, Toni Riera i Tito Fuster, mostrarà la figuera més antiga de l'illa. Suportada per 200 estalons, la figuera de Can Toni Mestre és un exemple d'arquitectura vegetal. Amb els seus fruits, aprendrem a fer figues seques. La posidònia, secret biològic de Formentera, serà una altra de les protagonistes del programa. De la mà d'un biòleg recorrerem aquesta selva en miniatura, Patrimoni de la Humanitat des de l'any 1999. D'altra banda, descobrirem la part més fosca de Formentera amb el director de cine Alfredo Montero en l'escenari natural de la inquietant pel.lícula de terror 'La Cueva'. Hi haurà temps per conèixer la cara visible del grup folk 'Aires Formenterencs' així com al fundador de Formentera Guitars, un lutier alemany que ensenya als seus alumnes a fabricar la seva pròpia guitarra en sols tres setmanes. I ens trobarem amb el darrer farer de La Mola, qui contarà anècdotes i experiències dels seus 12 anys de treball. També hi haurà temps per conèixer la Formentera més divertida en la Flower Power. Viurem intensament la festa més important de l'estiu amb DJ Pharma. Un peculiar farmacèutic de Sant Ferran que, de nit, deixa la seua bata per transformar-se en disc-jockey.