07:35

CAN TORNA DE SON QUINT - SES CASES NOVES 1 PGM 3 TEMPORADA 1 PGM 3 TEMPORADA CAN TORNA DE SON QUINT - SES CASES NOVES En el capítol 29 de Com a ca nostra, anirem fins a Esporles per descobrir Son Quint la construcció d'aquest agroturisme data del segle VIII de la mà dels àrabs. El seus dos gerents, n'Iván i na Patricia, són dos joves que han vengut de Madrid per donar forma a aquest lloc i explotar-lo a base d'idees innovadores. A part de conèixer Son Quint, també quedarem meravellats de totes les obres d'art que formen part de l'agroturisme i venen de la mà d'aquests dos artistes. El nostre segon destí, serà a Ses Cases Noves, situat en ple entorn rural, a les afores de Sant Llorenç des Cardassar. Amb en Nofre Soler, el seu propietari, donarem de menjar a les ovelles i també visitarem altres animals que encara es conserven en aquest edifici tradicional d'estil mallorquí.

08:10

LA PRINCESA I EL PÈSOL UNIVERSAL
EN PERE I EL LLOP UNIVERSAL

08:25

RUPERT&SAM

DIVIDITS
L'ILLA DEL TRESOR
PLOU I FA SOL

08:35

EN TIÀ DEL FORN DE MATA-RONYES MALLORCA

08:45

HIP HOP AMB MAMMA SIROCCA Al Fora Por d’aquesta setmana plantegem un repte amb ritme de carrer. Na Laura Sirocca, fa sis anys que no puja a un escenari perquè pateix pànic escènic, un bloqueig que l'ha retirat de l'escena del Hip-Hop per molts anys i a la que ja pensava que no tornaria. En Xisco Segura ha preparat un entrenament amb molt de ritme per tal de retornar la confiança de la cantant i que pugui pujar a l'escenari del Gremi a demostrar que ha superat el repte Aconseguirà na Laura enfrontar-se als seus fantasmes?, participarà de les proves que li posa el seu entrenador?, pujarà a l'escenari? I el més important... se'n desfarà del bloqueig que l'impedeix cantar? Tot això i molt més avui vespre al segón capítol de FORA POR

09:45

Typical spanish Titol Typical spanish Sinopsis POSTALS! és un programa que mostra la història del turisme des del punt de vista de les persones que van viure aquell temps de canvis, una de les èpoques més importants de les Illes Balears. De la mà de les actrius Maria Bauçà i Magdalena Tomàs seguirem la pista d’unes postals escrites durant el Boom del turisme. En el capítol d'aquesta setmana na Magdalena i na Maria reviuran totes les activitats més typical spanish del Boom del turisme. Coneixerem una de les millors sangries fetes a les Illes Balears, ens trobarem amb en Paco des Bohío una llegenda de la nit de s’arenal, ballarem flamenc de la mà d’un guitarrista únic i anirem a Selva a ballar boleros, perquè no tot era tan typical Spanish! Diversió i molt de ball a Postals!!!

10:35

RAIGRÀS I MEL, EMPELTS I LLET FREDA Aquesta setmana a “Uep! Com anam?” en Toni Ballador passarà el dia amb la família de pagesos de Lloriac Vell, as Mercadal. Amb l'amo, la madona i les dues filletes arreglaran els porcs i solcaran el raigràs damunt l'era per tal de estotjar la llavor. La madona, na Catalina, ens explicarà com va viure el fet de ser la primera caixera pagesa de les festes del seu poble. L'amo jove de la casa, en Jaume Coll, traurà mel a Felanitx amb una parella d'apicultors. A l'hort de la finca pública de Raixa, a Bunyola, el pagès encarregat ens mostrarà com fa empelts a tarongers i llimoneres de varietats autòctones. Un pagès d'Algaida regarà les seves meloneres amb aigua del pou propi de la finca. A més, ens contarà com ha estat la seva vida com a vigilant de nit i pagès de dia. I, com cada dijous, el mestre de mestres, en Felip Munar, ens obrirà el llibre inabastable de la tradició oral amb una bona selecció de gloses i dites.

11:40

UN VERMUT AMB LA MALDI

RAMONCIN RAMONCÍN, UN VEÍ MÉS DE FORMENTERA. En la seva ruta per les Illes, Victòria Maldi i la seva caravana arriben a Eïvissa. Allà ha quedat per fer un vermut amb un bon amic que fa temps que no veu, Ramoncín. Ell és un enamorat de les pitiüses, fins i tot va viure molts anys a Formentera. El cantant i escriptor ens contarà l’estreta relació que sempre ha tengut amb Balears. Parlaràn de la seva llarga trajectòria damunt els escenaris i també als platós de televisió. I com no, de la polèmica que sempre l’ha envoltat per ser una persona que diu el que pensa sense embuts.

12:30

JALEO

ES MERCADAL .

13:56

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA MIGDIA

14:55

EL TEMPS CAP DE SETMANA MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

15:00

AGAFA'M SI POTS, CAP DE SETMANA

Temporada 2 Capítol 24

16:00

CINEMA " QUATRE BODES I UN FUNERAL "

Charles Hugh Grant i els seus amics, tots ells solters i sense compromís, han arribat a una edat en la qual gairebé tots els seus coneguts s'han casat. En una de les noces, a la qual el grup ha estat convidat, Charles coneix a Carrie Andie Macdowell, una americana de la qual s'enamora a primera vista. Aquesta nit la passen junts, però no tornen a veure's. Hauran d'esperar a les següents noces, en la qual Carrie li presenta al seu promès.

17:50

COQUES DE TOTS COLORS Temporada 9 Capítol 11 Títol Coques de tots colors Ja és temps de trempó i de pebres torrades, dos imprescindibles per posar damunt les coques salades tan típiques de la nostra gastronomia. Aquesta setmana a Fred i Calent anirem a un forn per conèixer la relació del pa amb les coques salades i descobrirem com és millor pastar-les, estirar-les i coure-les. Na Fanny Pons anirà al mercat per veure quins són els millors productes de temporada que els hi podem posar a damunt i amb en Miquel Calent ens donaran tot un seguit de recomanacions per fer que ens siguin més bones de digerir. Si una cosa uneix a tots els pobles de la Mediterrània són les coques per això na Marta Simonet anirà a un restaurant de cuina d’Armènia per conèixer un cosí de la coca el lahmacum. Na Marta també visitarà el nou restaurant de na Maria Solivellas, la cuinera mallorquina que més ha popularitzat les seves coques salades. En Miquel Calent anirà a un col•legi per fer coquetes amb els nins d’infantil perquè coneguin les bonances d’aquest aliment. I per demostrar que les famílies es transmeten les receptes de generació en generació, en Miquel Calent coneixerà a una menorquina que li farà la seva proposta de coca tapada. En Miquel acabarà el programa fent-ne una que combina dolç i salat. 60’00”

18:50

ELS GERMANS TRUEBA Temporada 4 Capítol 10 A TERRA DE PASSIONS explicarem la història de dos creadors que estan molt arrelats a la nostra terra, dos germans que són directors de cinema, escriptors i fins i tot productors musicals, ells son Fernando i David Trueba. En el cas de Fernando té una casa a Cala Llamp, a on serem per explicar tots els seus secrets a Terra de Passions.

19:45

RCD MALLORCA - FELANITX

20:45

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE

21:00

RCD MALLORCA - FELANITX

21:50

CAMPIONAT D´ESPANYA DE PESCA D´ALTURA campionat d’Espanya de pesca d’altura, Damià Prohens, ex-pilot de motonàutica i la Bella Verde, projecte a Ses Salines. Avui, en Pedro Carbonell assistirà al 20è campionat d’Espanya de pesca d’altura. Faran captures espectaculars. I viurem l’emoció de la pesada final. En Manolo Barahona passarà una jornada amb en Damià Prohens, ex-pilot de motonàutica. Viurem unes maniobres espectaculars. I acabarem berenant en família a Sa Ràpita. N’Ana Alonso coneixerà el projecte de La Bella Verde, a Ses Salines d’Eivissa. Navegarem amb catamarans sostenibles. I gaudirem d’una jornada fantàstica a la mar.

23:05

Pesca de Cap roig, navegació amb vela, wakeboard, carpaccio de bacallà i fusteria d’embarcacions. Aquesta setmana, en Pedro Carbonell sortirà a pescar cap rojos amb uns amics de Cala Bona. Treuran cap rojos de bona mida. En Manolo Barahona Sortirà a navegar amb una família molt marinera. Faran pràctiques de pesca amb canya i acabaran cuinant un arròs de peix a bord. N’ Ana Alonso visitarà una escola de wakeboard, una disciplina aquàtica molt espectacular. Aprendrà es secrets d’aquesta especialitat. I gudirem de ses maniobres d’en Mateu Bauçà, campió d’Espanya d’aquesta modalitat. També aprendrem a cuinar un carpaccio de bacallà amb tàrtar de tonyina. Veurem com fa feina un fuster d’embarcacions.

00:15

Moruna, Sant Pere i estació Jaume Ferrer Avui, en Pedro Carbonell ens mostrarà per primera vegada l’art tradicional de la moruna. Coneixerem les peculiaritats d’aquesta pesca professional i compartirem amb els pescadors una jornada de pesca amb grans exemplars. En Manolo Barahona viurà les animades festes de Sant Pere amb la confraria de pescadors de Palma. Gaudirà d’un ambient immillorable i cuinarà, junt alguns dels professionals més veterans, una fideuà per 500 persones. Tomeu Orell visitarà la nova estació d’investigació Jaume Ferrer a la Mola de Maó. Coneixerà els diferents projectes científics relacionats amb el medi marí que allà es duen a terme. I participarà a les tasques de manteniment d’uns refugis artificials per llagostes. I també veurem com fan les seves pràctiques els futurs mariners de ports al Club de Mar de Palma.

01:25

HIP HOP AMB MAMMA SIROCCA Al Fora Por d’aquesta setmana plantegem un repte amb ritme de carrer. Na Laura Sirocca, fa sis anys que no puja a un escenari perquè pateix pànic escènic, un bloqueig que l'ha retirat de l'escena del Hip-Hop per molts anys i a la que ja pensava que no tornaria. En Xisco Segura ha preparat un entrenament amb molt de ritme per tal de retornar la confiança de la cantant i que pugui pujar a l'escenari del Gremi a demostrar que ha superat el repte Aconseguirà na Laura enfrontar-se als seus fantasmes?, participarà de les proves que li posa el seu entrenador?, pujarà a l'escenari? I el més important... se'n desfarà del bloqueig que l'impedeix cantar? Tot això i molt més avui vespre al segón capítol de FORA POR

02:20

Typical spanish Titol Typical spanish Sinopsis POSTALS! és un programa que mostra la història del turisme des del punt de vista de les persones que van viure aquell temps de canvis, una de les èpoques més importants de les Illes Balears. De la mà de les actrius Maria Bauçà i Magdalena Tomàs seguirem la pista d’unes postals escrites durant el Boom del turisme. En el capítol d'aquesta setmana na Magdalena i na Maria reviuran totes les activitats més typical spanish del Boom del turisme. Coneixerem una de les millors sangries fetes a les Illes Balears, ens trobarem amb en Paco des Bohío una llegenda de la nit de s’arenal, ballarem flamenc de la mà d’un guitarrista únic i anirem a Selva a ballar boleros, perquè no tot era tan typical Spanish! Diversió i molt de ball a Postals!!!

03:10

COQUES DE TOTS COLORS Temporada 9 Capítol 11 Títol Coques de tots colors Ja és temps de trempó i de pebres torrades, dos imprescindibles per posar damunt les coques salades tan típiques de la nostra gastronomia. Aquesta setmana a Fred i Calent anirem a un forn per conèixer la relació del pa amb les coques salades i descobrirem com és millor pastar-les, estirar-les i coure-les. Na Fanny Pons anirà al mercat per veure quins són els millors productes de temporada que els hi podem posar a damunt i amb en Miquel Calent ens donaran tot un seguit de recomanacions per fer que ens siguin més bones de digerir. Si una cosa uneix a tots els pobles de la Mediterrània són les coques per això na Marta Simonet anirà a un restaurant de cuina d’Armènia per conèixer un cosí de la coca el lahmacum. Na Marta també visitarà el nou restaurant de na Maria Solivellas, la cuinera mallorquina que més ha popularitzat les seves coques salades. En Miquel Calent anirà a un col•legi per fer coquetes amb els nins d’infantil perquè coneguin les bonances d’aquest aliment. I per demostrar que les famílies es transmeten les receptes de generació en generació, en Miquel Calent coneixerà a una menorquina que li farà la seva proposta de coca tapada. En Miquel acabarà el programa fent-ne una que combina dolç i salat. 60’00”

04:05

PAISATGES

04:35

SANTANYÍ- FUENTES SASTRE Avui visitam Santanyí per conèixer la família Fuentes-Sastre. En Pedro i na Margarita duen 47 anys de casats. Els 2 varen treballant al Teatre Principal de Palma durant 38 anys. I en Pedro, coses del destí, hi va acabar compaginant la feina de porter amb la de cantant. Tenen 2 fills En Diego, que ha seguit la tradició familiar i també fa feina al Principal d’ajudant de llums. I Na Jero, que treballa a una empresa de neteja i també canta a l’agrupació de ball de bot de Santanyí. Els dos néts de la família són fills de na Jero. Na Maria ja és una experta en ball de bot. I en Julià juga a futbol i toca a la banda municipal de Santanyí Són una família casolana, que els agrada compartir taula i gaudir de les tradicions.

05:35

ELS ATEMPTATS DE L'11S I LES MANIFESTACIONS CONTRA LA GUERRA D'IRAQ Jo hi era arriba avui al seu darrer programa. Al llarg de 27 capítols, 344 testimonis han contat com varen viure 54 esdeveniments de la història recent de les Illes Balears. El darrer programa compta amb uns convidats molt especials que contaran com van viure desde les Illes Balears un fet històric que canviaria el curs de la història els atemptats de l'11 de setembre de 2001 contra les torres bessones de Nova York i el Pentàgon. Periodistes, músics, actors i personalitats destacades de la cultura i la política de les Illes Balears recorden els fets d'una jornada de la qual tothom recorda on era i què feia. També reviuran com la població de les illes es va movilitzar en contra de la guerra de l'Iraq el febrer de 2003.

06:10

GRAN HOTEL DE SOLLER, SA VALL