07:05

ELS TRES PORQUETS UNIVERSAL
L' AMOR DE LES TRES TARONGES MALLORCA

07:20

RUPERT&SAM

L'ICEBERG
L'ESTRELLA
EL FANTASMA

07:30

UN, DOS TRES, MARRO ÉS EIVISSA

09:05
13:30

CANELÓ DE CARABASSÍ Caneló carabassí Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui farem canelons de carabassí.

20:05

PANADES DE CABRIT I CABELL D´ANGEL Panades de cabrit i cabell d’àngel Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui farem panades de cabrit i cabell d’àngel.

22:25

DON’T WORRY BE HAPPY T1 - 6 Sinopsis Aquesta setmana a NINGÚ ÉS PERFECTE.. Sabrem tot el que s’ha de saber sobre la felicitat. En Joan Monse i en Rafa Gallego donaran a na Sabina la resposta a la pregunta més important sobre la felicitat...¿Ets feliç? Na Noemí Parlarà amb na Mar Pla, psicòloga, per saber els secrets de com arribar a assolir la felicitat i na Mar sabrà el nivell de felicitat de la gent de les Illes Balears. Ningú és perfecte, un programa que mos farà feliços!!! NINGÚ ÉS PERFECTE, és un programa que dona veu a la gent de les Illes Balears en una temàtica concreta en tots els seus àmbits, sobre la vida, hàbits, maneres de pensar i fer, desgranada en diferents blocs, amb una visió entretinguda i divulgativa. Tres presentadores, iguals però diferents, tractaran temes d’actualitat amb el seu particular sentit del humor i la seva visió única. Duració 55:00

23:20

“PACTE A LES FOSQUES” I “MATATRES ” T3 - 6 ‘Memòria Negra’ és una sèrie documental que recorda alguns dels crims de més impacte que s'han produït a les Illes Balears durant els darrers 70 anys. El primer cas del capítol d'avui tracta sobre uns fets que varen ocórrer el 6 d'agost de l'any 2003. Un home anomenat Jordi Antolí va tenir un accident a la Via Cintura de Palma i quan els efectius d'emergències el varen atendre l'home va confessar haver matat la seva dona i la seva amant. Agents de la policia es varen desplaçar fins a les dues adreces facilitades per l'home, una a Palma i l'altre a la Colònia de Sant Jordi i, efectivament, varen trobar els cadàvers de les dues dones. Segons la versió de Jordi Antolí, les morts eren la conseqüència d'un suposat pacte de suïcidi entre els tres, però a mesura que les investigacions avançaven els investigadors es varen adonar que l'homicida no deia tota la veritat. El segon cas ens trasllada seixanta anys enrere. El dia 23 de desembre de l'any 1957 es va produir un triple crim que encara es recorda al poble d'Algaida. A la finca de Can Campet la Guàrdia Civil va trobar 3 cadàvers amb senyals d'haver estat assassinats a tirs. Les víctimes eren Mateo i Margalida Verd i Joana Aina Oliver. Tots tres vivien a Can Campet i es dedicaven a la compravenda d'animals. Les investigacions de la Guàrdia Civil varen acabar amb la detenció d'un jove del poble de 17 anys, Gabriel Aixartell, que en ser detingut va confessar l'autoria dels crims. Aixartell va ser condemnat a 60 anys de presó però no va complir ni la meitat de la condemna, quedant en llibertat l'any 1975. Una errada administrativa que li va costar la vida a la seva quarta víctima, Antoni Fuster, el "Lotero" de Llucmajor, un home que es dedicava a la compravenda d'objectes antics. Aixartell era conegut com a ‘Matatres’, però després del seu darrer crim va passar a ser anomenat ‘Mataquatre’, convertint-se en un dels criminals més temuts de la memòria negre de les Illes Balears.

00:50

CINEMA

L'Iran, any 1979. Quan l'ambaixada dels Estats Units a Teheran és ocupada per seguidors de l'aiatol•là Jomeini per a demanar l'extradició del xa de Persia; la CIA i el govern canadenc organitzaran una operació per a rescatar sis diplomàtics estatunidencs que s'havien refugiat a la casa de l'ambaixador del Canadà. Per això, es recorre a un expert en rescats d’ostatges i es prepara l'escenari per al rodatge d'una pel•lícula de ciencia ficció, de títol "Argo", en què participarà un equip de cercatalents de Hollywood. La missió anar a Teheran i fer passar els diplomàtics per un equip d’enregistrament canadenc per tornar-los a dur a casa.