09:00
13:40
13:50

PÍNDOLES CUINA AMB SANTI TAURA

FER LA COMPRA

15:25

EL TEMPS MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA15:35

MENÚ DE CARMANYOLA:AMANIDA,BOTIFARRA I IOGURT
T7 - 727 Menú de carmanyola: amanida, botifarra i iogurt Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Avui prepararem tres receptes per a un menú d’allò més complet: una amanida de pebres torrats amb cacauets i coriandre, pilotes de botifarra amb hummus i xampinyons i, per acabar, mango amb iogurt i xocolata blanca.

22:20

MAGALUF FANTASMA

Coses estranyes estan ocorrent en Magaluf: olor a pixats i a sang, cotxes de policia i ambulancias travessen els carrers sense que ningú els doni importància, crits a la meitat de la nit… Magaluf només és una petita i tranquil·la localitat de l'illa de Mallorca que molts s'han aventurat a dir la Twin Peaks balear. Els seus ciutadans es debaten entre el malditismo quotidià i el genuí plaer vacacional, un lloc que s'ha transformat en el paradigma europeu del turisme lowcost basat en l'entreteniment nocturn desenfrenat. Un milió de turistes envaeixen els seu carrers durant l'estiu, com si fossin espectres que transformen l'espai públic en un parc temàtic on gairebé tot està permès. Mentrestant, els habitants de Magaluf tracten de conviure amb les contradiccions d'aquest model turístic que se sent com una invasió però que també genera milions d'euros en el sector de la restauració, llocs de treball i oportunitats per a moltes persones que no podrien sobreviure en cap altre lloc sense les característiques de Magaluf. Magaluf Ghost Town és un retrat coral d'una comunitat durant el fora de temporada i la temporada alta, des d'un to de misteri, pròxim al thriller però sense perdre de vista la comèdia costumbrista, barrejant documental i ficció. Es tracta d'una història d'abast internacional sobre els somnis d'una localitat que només intenta sobreviure en un context turistificado, i també una reflexió sobre el que significa ser turista a Europa.

00:00

CINEMA

Durant la primera cita d'una parella d'afroamericans, sense motiu aparent, tots dos són detinguts per la policia. Després d'assassinar l'agent en defensa pròpia, junts tocaran el dos i propiciaran, així, una fugida desesperada de les autoritats.

04:30

PAISATGES

04:40


1- Alicia Garau "Els bars" 2- Yunez “Ca meva" 3- Pep Lluís Vaquer "Els esports" 4- Julio A Secas "El arte de ligar"