AVUI
20/04/2021
07:20

LA LLEBRE I LA TORTUGA UNIVERSAL
EL GEGANT DEL VEDRÀ EIVISSA

07:30

RUPERT&SAM

"JUGA AMB MI"
"TINC GANA"
DIVIDITS

07:40

LA FLOR ROMANIAL MALLORCA

09:05
13:40

LLINATGES T3 - 7

13:50

PÍNDOLES CUINA AMB SANTI TAURA

SARDINES

15:25

EL TEMPS MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

15:30

OUS AMB TRIPETA Ous amb tripeta Cada dia, a IB3 Televisió, en Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Avui farem un plat de cuina antiga menorquina, un berenar que té com a protagonistes els ous. Una vegada escalfats, els posarem damunt unes torrades de pa i els cobrirem amb un ceba cuinada de manera que semblaran “callos”. 25’10

22:15

COMIAT T1 - 5 La segona dècada del segle tancarà una etapa en la vida de Joan Carles I. Els secrets surten a la llum pública. Un accident del rei mentre està de safari a Botswana dóna a conèixer la seva relació amb Corinna Larsen i posa en dubte les seves activitats i el seu ritme de vida. En aquest context, el rei es veu obligat a prescindir del Fortuna, que torna a la fundació dels empresaris mallorquins que ho varen comprar. Durant aquests anys té lloc el judici del cas Noos, que duu la infanta Cristina i al seu marit, Iñaki Urdangarín, a la banqueta dels acusats. El judici acabarà amb el gendre del rei condemnat a presò i amb la seva filla exculpada. La salut del monarca es deteriora tant com la seva imatge, fins que l’any 2014 arriba un moment històric l’abdicació. Poc temps després, la seva relació amb Corinna Larsen es trenca i surten a la llum els comptes a Suïssa de dues fundacions de les quals el rei és beneficiari. A una d’elles, Lucum, va rebre 100 milions de dòlars de l’Aràbia Saudita, i a l’altra, Zagatza, va realitzar despeses milionàries. A Suïssa s’inicia una investigació per blanqueig de capitals. Així mateix, surten a la llum les gravacions realitzades pel comissari Villarejo a Corinna Larsen, on es desvelen detalls de les activats del rei emèrit. Davant aquesta pressió, la Casa Reial comunica l’exili de Joan Carles I. El penúltim capítol de la sèrie documental "El Rei. Joan Carles I, mitja vida a Marivent", s'emetrà dimarts 20 d'abril a les 22.15 a IB3.

23:15

EL VIRUS DE LA CORONA

A través del testimoniatge dels periodistes José María Irujo El País, James Badcock The Telegraph o Caroline Zumbach Tribune de Geneve coneixerem les últimes recerques que han posat contra les cordes a la Corona. S'investiguen delictes que podrien transcendir del blanqueig de capitals, tal com apunta l'expert en banca suïssa Rudolf Elmert.

00:05

ALBA TORRENS. LA GEGANTA DE BINISSALEM ALBA TORRENS I LA SEVA TRAJECTÒRIA PEL BASKET MUNDIAL.

05:20

PAISATGES

05:35

T1 - 3
T1 - 4

05:55

LES CONSTRUCCIONS DELS ANGLESOS En aquest capítol veurem com es va construir el famós Camí d’en Kane, una obra que va agradar ben poc als menorquins del segle XVIII. També visitarem altres construccions que es conserven ben bé com el Fort de Marlborough. I mentre els menorquins protesten, el governador Kane es torna a enfrontar amb l’Església. Coneixerem per què tants edificis a l’illa són d’un color anomenat ‘vermell anglès’ i sabrem què vol dir en menorquí tenir un ‘ull blec’.

06:20

1- Laura Pons “Les meves amigues” 2- Xavi Canyelles “Zàpping” 3- Pep Lluis Vaquer “La meva dona” 4- Lina Mira “Les Balears s’enfonsen”