AVUI
14/06/2021
07:10

LA BELLA DORMENT UNIVERSAL
EN TIÀ DEL FORN DE MATA-RONYES MALLORCA

07:25

RUPERT&SAM

"AIGUA NO"
"LA PILOTA"
" LA CAIXA"

07:35

PINOTXO UNIVERSAL

09:05
13:35

COS T2 - 4 A TÉNTOL no estam lligats de mans i peus i, en aquest programa, ens deixarem la pell per descobrir les curiositats lingüístiques que hi ha al voltant del COS. Els aranells, la post dels pits, l’ansa del coll, el galamó, la papada, l’anou, la gorga, el ventrell de la cama, les garres, el muscle, la furga, el bec o els morros, sabríeu dir quines parts del cos són? En el programa de TÉNTOL dedicat al COS i a les seves parts, el convidat especial és el cuiner Miquel Calent a qui sotmetrem al nostre particular paraulòmetre. TÉNTOL és un programa de televisió d'entreteniment i divulgació sobre el patrimoni lingüístic de les Balears. El format, de nova creació, fa especial èmfasi en la genuïnitat i origen etimològic de paraules i expressions recollides arreu de les Illes. Algunes de les seccions de TÉNTOL són Català per Extraterrestres, l'Endevinalla, els Embarbussaments, l'Aixuxines i la saviesa de tres padrins un de cada illa. Al final del programa comptarem amb una cançó inèdita composta i interpretada per Jorra Santiago. TÉNTOL és un programa d'IB3 Televisió produït per Far Visuals i presentat i dirigit per Margalida Mateu. També compta amb la col·laboració d'Adrià Martí i Jorra Santiago. S'emet cada diumenge a les 21.30 h a IB3 Televisió.

13:50

PÍNDOLES CUINA AMB SANTI TAURA

Trossejar pollastre T1 - 8 Nota de prensa

15:25

EL TEMPS MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

15:30

ARRÒS AMB GERRET Arròs amb gerret Cada dia, a IB3 Televisió, en Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Avui farem un plat formenterer cuinarem un arròs cremós i el lligarem amb una picada de mantega i herbes aromàtiques. Per acabar, li posarem per damunt gerrets fregits. 22’57

22:15

Jornada divertida de pesca, baptisme de vela i Costering a Alcúdia Benvinguts a Gent de la Mar, dilluns en Manolo Barahona compartirà jornada amb el bateria Toni Toledo i la seva parella, la Belén. Repassarem la seva carrera musical i els seus nous projectes i acabarem cuinant un arròs a bord. L’Alba Brunet farà snorkel a Sant Antoni de Portmany. Ho farà acompanyada de l’Alejandro, càmera submarí i d’en Cristian, guia de busseig. Tots junts disfrutaran del fons marí de Cala Comte. En Rafel Gómez descobrirà la cova de la Bernarda amb dos experts excursionistes. En Fernando i en Josep. Comprovaran de primera mà la destrucció ocasionada pel cap de fibló que l’estiu passat va castigar la costa de Banyalbufar i gaudiran de paisatges sorprenents. Sabrem com li va la temporada de pesca de llagostes a en Pedro Carbonell i el seu fill. I veurem els millors vídeos amb les vostres pescades.

23:15

Regates olímpiques, pesca de cànteres i vela llatina Avui, en David Oliver coneixerà na Paula Barceló, primera regatista olímpica femenina de les Illes Balears. Descobrirem la seva progressió dins es Club Nàutic de s’Arenal i gaudirem d’una jornada d’entrenament acompanyats del seu pare. Amb en Pedro Carbonell reviurem una pescada de cànteres al canal de Menorca amb en Gerardo Costa i en Paco Ibáñez. Recordarem una navegada d’en Manolo Barahona amb el Tucis, un llaüt de vela llatina, restaurat per en Miquel Binimelis. Cuinarem un pa amb oli amb gall de Sant Pere.

00:25

Jornades gastronòmiques a Sóller i Regata de vela llatina a Cala Gamba Títol Surfcasting a la platja d’en Bossa amb una colla d’amics. Jornades gastronòmiques a Sóller i Regata de vela llatina a Cala Gamba. Avui, en Pedro Carbonell farà surfcasting a la platja d’en Bossa amb una colla d’amics. Viurem captures inesperades. I farem una bona pescada. En Manolo Barahona visitarà el Port de Sóller en motiu de les jornades gastronòmiques d’aquesta localitat. Veurem les propostes que han fet enguany els restauradors. I coneixerem la visió actual dels pescadors sobre la pesca de la gamba. N’ Ana Alonso assistirà a una regata de vela llatina al club nàutic de Cala Gamba. Hi participen més de 25 embarcacions. I gaudirem d’una bona jornada de navegació. I també visitarem l’escola de Son Verí Nou per conèixer el seu projecte de conscienciació mediambiental.

05:40

PAISATGES

05:50

T1 - 1
T1 - 2
T1 - 3

06:15

CLUB DE CÒMICS, EL MILLOR.