AVUI
23/09/2019
07:00

Lidia es vol associar amb El Faro, s’aturarà la venda d’El Faro? Continua el embolic amb l'anell de compromís de Lucía, que Irene creu que és seu. I Yolanda ha de decidir si tindrà el seu nadó.

07:45

EN PERE I EL LLOP UNIVERSAL
EN TIÀ DEL FORN DE MATA-RONYES MALLORCA

08:00

RUPERT&SAM

RUFUS VOL FER AMICS
L'ILLA MISTERIOSA
LA MOSCA

08:10

HANSEL I GRETEL UNIVERSAL

08:20

Temporada 6 Capítol 41

09:05
12:00

L’ESTRESSANT DIUMENGE DE FEINA D’UN CAPELLÀ Temporada 2 Capítol 11 Aquesta setmana a “Enfeinats” coneixerem com són els diumenges del capellà Pere Vallespir, que ha de dir tres misses en poques hores. D’església en església, en Pere no atura un moment per atendre als seus feligresos, sempre amb una simpatia i naturalitat que el fa ser un homo molt estimat allà per on va. Passarem una jornada amb els germans Bonnin, que duen tota la vida fent feina a la mar. Amb ells pescarem sípia suportant les baixes temperatures mentre repassem com és la vida avui en dia d’un pescador, en paraules d’en Domingo Bonnin, “una espècie en perill d’extinció”. Coneixerem com és la feina d’un autèntic ganiveter artesà, en Joan Campins. Encara que el seu ofici es va perdent, ell continúa una saga familiar de ganiveters utilitzant pràcticament les mateixes màquines que ja feia servir el seu padrí. De cada cop més la terra radiant s’està posant de moda a les noves obres. En Bernat fa servir la mateixa tècnica que ja feien servir els antics romans al segle XII abans de Crist per aconseguir una temperatura adequada sense massa despeses. Estarem al desballestament més important de Mallorca. Allà coneixerem als enfeinats que se dediquen a descontaminar els vehicles i a desmuntar-los per aconseguir peces que poden servir a altres vehicles. A Sóller, en Francisco i na Llucia són un matrimoni que duen un bar fa més de trenta anys. Fa poc s’ha incorporat el fill de la parella, Pere, que vol continuar la feina dels seus pares, que es veu molt incrementada a partir del mes d’abril, quan centenars de turistes omplen les seves taules a la terrassa. Tot això comentat per l’actor ciutadellenc Rodo Gener, que sap treure el costat còmics a totes les situacions dels enfeinats i les enfeinades del nostre programa.

12:45

GREIXONERA DE MAGRANA Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui prepararem una greixonera de magrana.

20:05

XAMPINYONS FARCITS Avui farcirem un xampinyons de carn picada i els gratinarem amb allioli. Servirem amb una cobertura de salsa de pebres vermells.

21:30

Temporada 1 Capítol 85

22:15

LA UNIÓ Temporada 2 Capítol 9 Les coses es van complicant dia rere dia. Res d’allò que havien planejat els surt com s’haurien esperat. Per això, les germanes hauran de ser valentes i prendre decisions fonamentals que afectaran la seva vida més actual, però també la futura. I al final, contra tot pronòstic, decideixen arriscar-se. I és que qui no arrisca, no pisca.

23:15

TODO EL MUNDO AL SUELO. ELCOP DEL 23F 1981 Temporada 1 Capítol 4 “Todo el mundo al suelo. El cop del 23F 1981” narra com la por a una onada repressiva i a una involució general s’estén entre tots els sectors que venen impulsant els necessaris canvis polítics i socials, a l’Estat i també aquí a les Balears. Uns canvis que, a partir d’aquell moment, es ralentitzen. Uns dies, aquells de febrer de 1981, de molta angoixa narrats a través de les vivències personals d’alguns dels seus protagonistes.

00:15

RÀDIO I TELEVISIÓ ''Tal com érem" és el programa de nostàlgia d'IB3 Televisió que presenta Llorenç Santamaria, un programa amb més de 200 testimonis que té com a objectiu fer un retrat sociològic i cultural en clau distesa d'aquells anys, amb la intenció de veure com hem canviat els habitants de les Illes Balears en poc més de quatre dècades. Al capítol d'avui farem memòria de la ràdio que escoltàvem i de la televisió que miràvem en els anys 70. Quines foren les veus més reexides d'aquella època? Recordau qui era el comandament a distància de la tele quan no hi havia comandament a distància? Què vos agradava més 'La clave" de Balbín o l'"Un, dos, tres... responda otra vez" de Kiko Ledgard? I quins eren els anuncis que més vos agradaven? A la darrera part del programa, repassarem les festes de Nadal d'aquella època -què sopàvem, com vestíem, on ho celebràvem- i les juguetes que els nins dels anys 70 demanaven als Reis Màgics d'Orient. "Tal com érem", un viatge al passat més recent d'aquestes Illes.

05:10

PAISATGES