AVUI
21/10/2019
07:00

EL FARO, EPISODI 106 Rosa aconsegueix prendre el mòbil a Santiago i n’esborra el nom de Lucía, qui lliura Diego, el bebè, a sa mare perquè no estigui més a la presó. Mentrestant, Irene es revenja de Ricardo, tudant els doblers de la seva targeta de crèdit. Patricia li fa plantejar a Yolanda si Manuel la respecta com a dona. I Berta és la de la relació entre Jesús i Carolina

07:30

EL FLAUTISTA D' HAMELÍN UNIVERSAL
LA VENEDORA DE LLUMINS UNIVERSAL

07:45

RUPERT&SAM

L'ILLA MISTERIOSA
LA MOSCA
L'ICEBERG

07:55

Na Kay explica als més petits les millors rondalles de les nostres Illes i els contes universals més entretinguts. Cada dia, na Kay Catalina Mercadal obre el seu llibre màgic per explicar un nou conte o rondalla als més petits de la casa. A L'hora del conte, els nostres nins acompanyen els titelles en un món ple de fantasia i aventures que els farà somiar mentre aprenen! EN PATUFET UNIVERSAL Na Kay explica als més petits les millors rondalles de les nostres Illes i els contes universals més entretinguts. Cada dia, na Kay Catalina Mercadal obre el seu llibre màgic per explicar un nou conte o rondalla als més petits de la casa. A L'hora del conte, els nostres nins acompanyen els titelles en un món ple de fantasia i aventures que els farà somiar mentre aprenen!

08:05
09:05
12:05

L’ENTRANYABLE JORNADA D’UN INFERMER A EIVISSA T2 - 9 Aquesta setmana a “Enfeinats” ens endinsem per primera vegada al programa al sector sanitari de les Balears. I ho feim de la mà d’en David, infermer de vocació, que ha d’anar a visitar a domicili a unes pacients per fer-les una petita revisió i veure com han passat els darrers dies. Una experiència enriquidora on en David demostra que a més de coneixements d’infermeria és important mostrar empatia i molt d’afecte. En José és instructor nàutic i imparteix classes en formació bàsica en seguretat marítima. Exigent i impacient, vol que els seus alumnes estiguin en tot moment ben alerta com si estiguessin en front d’un perill real. La roba de llengües és una tela típica mallorquina que en Guillem fabrica des de fa més de 50 anys al seu taller de Santa María del Camí. A l’empresa familiar de tercera generació es fabriquen roba de llengües, robes de llit, estovalles, coixins i altres teles amb maquinaria de l’època de la revolució industrial. Na Xisca és una jove enfeinada d’una fàbrica de gelats a Sóller. Al costat de la seva mare aprèn l’ofici i compatibilitza feina i família, dues conceptes que a vegades li donen un poc de mal de cap. També assistirem a una gran obra de millora del ferrocarril de Sóller. I ho feim ni més ni manco que fent servir un helicòpter per traslladar les 140 tones de formigó per reformar el viaducte dels Cinc Ponts. Hores de feina feixuga que en Rodo Gener suavitzarà amb els seus comentaris irònics i humorístics.

12:45

BULLIT DE PEIX

20:05

Llom amb cireres Avui cuinarem llom de porc amb una salsa de cireres, vi, granadina i brou de carn. Com a guarnició fregirem uns bunyols de patata bollida, ou i formatge maonès.

21:30
22:15

FRACTURA DE PERONÉ T3 - 3 Neus desperta dolorida a l’hospital, però sobretot, desperta frustrada pel que li ha passat, i per com de precària és la seva vida en aquells moments no se pot aferrar a res, les feines que fa no li cobreixen la baixa, i no té un lloc on viure i estar tranquil•la, on no depengui de ningú. Isabel li proposa que vagi a can Pasquale amb ella, que és el millor, i que així tot li serà més fàcil; però Neus no ho veu de cap manera, sent que la relació amb sa mare ja és prou coneguda per totes dues, i que no anirà bé. Finalment, resignada, es veu obligada a acceptar l’oferiment. Com era evident per Neus, el moment personal que viuen Isabel i Pasquale és un contrast total amb el que viu ella, i això inevitablement els genera conflictes de mamballeta. Sort de la visita de Lluís i Carme, que com sempre l’ajuden i la suporten i fan que pugui tenir el cap a una altra banda. Lluís segueix esforçant-se per reactivar la seva vida professional i sentimental, amb un vell conegut com a convidat inesperat; i Carme... Carme no sap molt bé que li passa, però troba una bona idea fer una karaoke. L’horabaixa, però, se li fa molt llarg a Neus, i decideix després de provar-ho tot, fer un SOS a Marc, el company de màster amb qui se va enrotllar després del sopar. I que passa quan vols tenir sexe amb una cama rompuda? I sobretot, que passa quan això ho fas a ca la parella de la teva mare? Senyors i senyores, Neus Perelló.

22:55

EXPATRIATS TP

23:50

CINEMA " MIENTRAS EL CUERPO AGUANTE "

Documental sobre la vida del cantautor i filòsof Chicho Sánchez Ferlosio. Un acostament a la seva vida bohèmia a través de cançons i converses.

05:20

PAISATGES

05:30

VILA "Pitiüses, entre pins i savines" recorre Dalt Vila "Pitiüses, entre pins i savines" fa parada aquesta setmana a la ciutat d'Eivissa per fer una immersió a la ciutat emmurallada de Dalt Vila a través d'un laberint de carrers empedrats, impregnats d'història i d'històries. Amb els nostres presentadors, Tita Planells, Toni Riera i Tito Fuster, passejarem pels carrers del l'Eivissa antiga amb Joan Murenu, músic i fundador del grup UC, que ens mostrarà els escenaris de la infantesa i joventut de tota una generació d'eivissencs. Desafiant els més supersticiosos, a la necròpoli des Puig des Molins coneixerem els rituals funeraris de fenicis, púnics i romans i tindrem fins i tot l'oportunitat de veure, a través d'uns actors aficionats, com era un antic enterrament. Pere Planells du més de mitja vida treballant el cuir amb les seves mans. Amb ell coneixerem les anècdotes viscudes com a propietari de 'Pedro's', l'anomenada botiga dels famosos per on han passat els millors dissenyadors del món rendits al seu art. Impressionants són els edificis històrics de Dalt Vila que alberguen cases senyorials i palauets que daten, en alguns casos, del segle XVIII. Entrarem en alguns d'ells i parlarem amb un dels darrers senyors de Dalt Vila dels orígens de l'alta burgesia eivissenca. Una avia centenària serà una altra de les protagonistes del programa. Maria Riusech té el cap perfecte i ens ensenyarà com es prepara una salsa de Nadal seguint la recepta que li va ensenyar la seva avia. La protagonista més jove del programa serà Beatriz Martínez, mare de dia i disc jockey de nit, més coneguda com B Jones en les pistes de discoteca. Amb ella, ambaixadora de la discoteca Pachá pel món, coneixerem el món de la música electrònica.