AVUI
11/08/2020
07:55

EN JOANET DE LA GERRA MALLORCA
LES PERES MÀGIQUES MALLORCA

08:05

RUPERT&SAM

POBRE SAM
LA NIT DE NADAL
En Sam i en Rupert són como la nit i el dia...com el gat i el gos...com el pollastre i l`anec..Un accident aeri els obliga a conviure en una illa perduda en mig de l'oceà. La supervivència depen d' entrendre`s l'un amb altre. Sobreviuran o s' acabaran desplomant entre ells?. Rupert, l' anec i Sam, el pollastre , viuran a una illa no deserta.Hi ha uns habitants molts especials disposats a fer-los la supervivència més fàcil...o no. Son, Gavi, la gavina, Zen, la tortuga, Rufus, el taurò , cranc i peix. La serie d' animació està dest...

08:15

PINOTXO UNIVERSAL

08:50

PER FI TOQUEN TERRA FERMA La Gran Ruta és l'aventura que dos germans, Nacho i Javi Summers, duen a terme juntament amb Dani Cuesta i Raúl Martínez, membres de l'equip d'Ib3 Televisió. La història comença a Mallorca, quan decideixen realitzar un Ralli Solidari des de Palma fins a Ulan Bator, Mongòlia. L'objectiu recorre 17 mil quilometres en 70 dies i donar el cotxe a una organització del país asiàtic perquè sigui subhastat i així poder ajudar als nins que viuen als orfenats. Disposen de 25 € per persona i dia per dinar, sopar, allotjar-se i posar benzina al cotxe, el que els obligarà en molts de moments a ajustar-se en les despeses. "Per fi toquen terra ferma". Després dels problemes amb la policia que varen viure la setmana passada, l'equip de "La Gran ruta" aconsegueix pujar a un vaixell de càrrega que els durà de Bakú Geòrgia a Aktau Kazakhstan. És un dia i mig de trajecte en vaixell per tal de creuar el Mar Caspi, però com ja és habitual tot es complica. En primer lloc viatgen il·legalment en un vaixell de carrega que transporta productes químics i en què està prohibit la presència de passatgers. Però el capità els ha permès pujar a canvi de quasi 900 dòlars. Els han retingut els passaports i un cop són davant la costa d'Aktau descobreixen que el vaixell ha de romandre uns dies fondejat fins rebre l'autorització de les autoritats portuàries de Kazakhstan per entrar al Port. El que pensaven seria una travessa ràpida es converteix en una espera agònica en què l'avorriment s'apodera de tot el grup. A més, un accident a la cabina en què viatgen ocasiona la primera lesió a Nacho. Un tall en el front que no deixa de sagnar i que pot dur importants conseqüències, ja que la manca d'higiene a bord del vaixell és evident per tots els costats. Finalment, aconsegueixen arribar a terra ferma i continuar el viatge en direcció a Uzbekistan, el següent punt de destí.

09:30

AGAFA'M SI POTS NIT

10:30

CAMILO JOSÉ CELA I ROSARIO CONDE A TERRA DE PASSIONS tenim una parella que va compartir mig segle de les seves vides a Mallorca. Estaven tan compenetrats, que ell, segurament, mai hagués guanyat el premi Nobel de literatura sense ella. Són Camilo José Cela i Rosario Conde. Varen viure a Mallorca amb una farcida agenda cultural plena d’anècdotes i històries que avui vos desclourem a Terra de Passions.

13:35

SOPES D´ESCÓRPORA Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui farem unes sopes d’escórpora. 19’48

19:15

HUDSON & REX

ELS BOSCOS TENEN ULLS

20:05

FIDEUS AMB PILOTES Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui cuinarem uns fideus amb pilotes de peix.

22:20

LA LLEGENDA DEL CARNISSER DE PALMA T5 - 16 Memòria Negra és una sèrie documental que tracta de recuperar part dels crims i successos més destacats que s'han produït a les Illes Balears durant els darrers 100 anys. En aquesta cinquena temporada l'espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d'experts en la crònica negra, com es van desenvolupar els esdeveniments que van envoltar els nous casos que presentem. El 12 de gener de l'any 1990 Gabriel Forteza va ser assassinat de 19 punyalades en el seu domicili del carrer Capità Salom de Palma. Transcorreguts dos mesos, el 26 de març de 1990, era assassinat en el seu lloc de treball Ramiro Rodríguez Antón, de 66 anys, conserge de nit d'un hotel de Ca Pastilla. La víctima va ser apunyalada en repetides ocasions fins a morir. Després dels dos successos, els responsables del grup d'Homicidis van començar a considerar seriosament la possibilitat que els crims havien estat comeses per una mateixa persona. Un criminal en sèrie del qual es desconeixien els motius per a acabar de la mateixa manera amb la vida de les dues persones que, en principi, no tenien relació entre si.
SES SET CASES T2 - 4 Memòria Negra és una sèrie documental que tracta de recuperar part dels crims més impactants que s’han produït a les Illes Balears els darrers 70 anys. Al capítol d’avui recordarem un crim que es va produir l’any 1995 però que no es va resoldre fins cinc anys després. Gràcies a unes informacions tretes d’uns criminals presos a Alemània, es va descobrir un cadàver dins un pou a la zona del llevant de Mallorca. La víctima presentava senyals clares de que havia estat una mort violenta i no accidenta...

00:05

CINEMA " THE DOUBLE "

Paul Shepherdson Richard Gere és un agent de la CIA retirat que es veu obligat a ensinistrar un jove agent del FBI, Ben Topher Grace, i infondre-li els seus coneixements per a intentar enxampar un perillós criminal rus que prepara atemptar contra el senador dels Estats Units. Paul es va passar tota la seva vida darrere d'ell i mai no va poder endevinar qui era i on s'amagava. Per la qual cosa, sempre ha tengut aquesta espina clavada a la seva consciència.

05:20

PAISATGES

05:25

VILA "Pitiüses, entre pins i savines" recorre Dalt Vila "Pitiüses, entre pins i savines" fa parada aquesta setmana a la ciutat d'Eivissa per fer una immersió a la ciutat emmurallada de Dalt Vila a través d'un laberint de carrers empedrats, impregnats d'història i d'històries. Amb els nostres presentadors, Tita Planells, Toni Riera i Tito Fuster, passejarem pels carrers del l'Eivissa antiga amb Joan Murenu, músic i fundador del grup UC, que ens mostrarà els escenaris de la infantesa i joventut de tota una generació d'eivissencs. Desafiant els més supersticiosos, a la necròpoli des Puig des Molins coneixerem els rituals funeraris de fenicis, púnics i romans i tindrem fins i tot l'oportunitat de veure, a través d'uns actors aficionats, com era un antic enterrament. Pere Planells du més de mitja vida treballant el cuir amb les seves mans. Amb ell coneixerem les anècdotes viscudes com a propietari de 'Pedro's', l'anomenada botiga dels famosos per on han passat els millors dissenyadors del món rendits al seu art. Impressionants són els edificis històrics de Dalt Vila que alberguen cases senyorials i palauets que daten, en alguns casos, del segle XVIII. Entrarem en alguns d'ells i parlarem amb un dels darrers senyors de Dalt Vila dels orígens de l'alta burgesia eivissenca. Una avia centenària serà una altra de les protagonistes del programa. Maria Riusech té el cap perfecte i ens ensenyarà com es prepara una salsa de Nadal seguint la recepta que li va ensenyar la seva avia. La protagonista més jove del programa serà Beatriz Martínez, mare de dia i disc jockey de nit, més coneguda com B Jones en les pistes de discoteca. Amb ella, ambaixadora de la discoteca Pachá pel món, coneixerem el món de la música electrònica.

06:35

Les Illes Balears posseeixen una immensa varietat de platges. "ANAM A SA PLATJA?" les descobreix a través de les persones que li donen vida el quiosquer, l'amo del restaurant, el socorrista, la família, el que només la visita, l'estiuejant, el pescador o l'encarregat de les hamaques, entre d'altres. Tots ells ens mostren com cadascú viu la platja d'una manera diferent... Una mirada personal i subjectiva dels protagonistes, les anècdotes, les històries. Una mirada nostàlgica, històrica i actual de la zona que visitem. Arribem a racons paradísiacs, platges d'aigua blava cristal·lina i de sorra blanca i fina. Practiquem esports per sentir la connexió amb la mar i disfrutar de l'estiu. Un lloc de trobada ple d'històries, records, activitats i experiències que viuràs de la mà dels seus protagonistes. “Anam a sa Platja?” és un programa de paisatges, emocions i textures. Però, a més molt humà. El seu principal interès és conèixer les platges de les illes a través de la relació que uneix a les persones amb les platges que visitem, des de diferents punts de vista. En tots els casos, es tracta d’una mirada personal i subjectiva dels protagonistes, cercant fins i tot l’anècdota, però d'on es puguin extreure categories que ajudin a millor conèixer la realitat de les platges Illenques.. Tot això es veurà de primera mà, a través del seguiment dels seus components en el decurs de les activitats que desenvolupen a les platges, però sense renunciar a una mirada més llunyana i nostàlgica de la mateixa de la mà d'un protagonista o persona coneixedora de la història de la zona que visitem. Tots els elements aniràn dirigits als sentits dels espectadors l'atmosfera, la composició, la posada en escena, l´atrezzo... i fins al desenvolupament temporal, es dirigiran a cercar un sentiment de complicitat i sintonia amb els protagonistes. FORMENTERA "Anam a sa Platja?" comença el seu recorregut per les millors platges de Balears. En el primer programa descobrirem el litoral de Formentera famós per la transparència de les seves aigües. Per començar coneixerem ses Illetes, una de les zones de costa amb més glamour del Mediterrani. Aquest és un bon lloc per lluir-se. És habitual veure famosos a bord de grans iots. Un servei privat de llanxes els deixa a la porta de selectes restaurants. Després ens desplaçarem a la platja d'Es Migjorn on es troba el xiringuito Pelayo. El propietari i les seves paelles són coneguts a tota l'illa. En aquesta zona tan popular molts opten per practicar el nudisme. La costa de Formentera és un bon lloc per posar-se en forma. Des de la espectacular Cala en Baster iniciarem una excursió en caiac que ens portarà a la profunda Cova de ses Dones. També ens submergirem amb experts bussejadors que ens descobriran la fauna marina de l'illa. Finalment els formenterencs amb més anys ens explicaran com han canviat les seves platges des dels inicis del turisme "Anam a sa Platja?" s'emet els dilluns a partir de les 21:35 a IB3 Televisió