AVUI
09/12/2019
07:00

UN POBLE FRANCÈS

07:40

EN XOROI MENORCA
ELS TRES PORQUETS UNIVERSAL

07:50

RUPERT&SAM

"LA PILOTA"
" LA CAIXA"
"JUGA AMB MI"

08:00

L' AMOR DE LES TRES TARONGES MALLORCA

09:05
12:05

ADÉU ALS PARES DE LLUC Després de 128 anys gestionant el santuari de Lluc, els missioners dels Sagrats Cors, abandonen. La falta de vocacions i l’edat avançada de la majoria dels membres de la congregació han precipitat un final sense que s’hi hagi posat remei a temps. Ara, un nou equip és al capdavant del santuari de referència de Mallorca, amb dependència directa del bisbat. Com viuen els missioners els darrers dies al santuari? Quines són les seves reflexions a poques hores de deixar per sempre la que pràcticament va ser la casa fundacional? El programa Zoom s’endinsa en la realitat d’aquesta congregació en uns moments d’incertesa i transició. L’exprior Ricard Janer recorda l’arribada dels primers missioners a Lluc el 1891. Es varen trobar un santuari mig derruït i destaca l’enorme tasca que s’ha fet tots aquests anys per donar dignitat a l’espai i un bon servei als pelegrins. Precisament qui s’ocupava fins ara de l’acollida als pelegrins era el pare Gaspar Alemany. Amb ell es parla de la manca de vocacions i de com assumeix la partida amb tristesa, però també amb certa crítica. Amb resignació passa els darrers dies al santuari el pare Antoni Fernández, el més jove dels missioners de Lluc. Hi va arribar fa sis anys, després de deixar enrere una vida civil acomodada. Amb el nou prior, Marià Gastalver, s’enceta una nova etapa. Un punt i apart que, de moment, minva la comunitat religiosa resident al santuari.

12:45

PILOTES AMB AVELLANES Avui cuinarem un aguiat de pilotes de porc i vedella. Hi afegirem una picada d’avellanes, dos ous bollits i sopes esmicolades.

20:05

BASMATI AMB OUS Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui cuinarem un arròs basmati amb ou.

21:30
22:15

UNA FORTA UNA FLUIXA T3 - 9 El fals funeral de Vivian ha tingut les seves conseqüències Carme se sent dolguda amb lluís per l’engany, i ha constatat que Neus la determina en tot el que fa; Lluís, per la seva banda se’n penedeix del que va idear perquè l’acollida de l’espectacle no va ser la que esperava, i perquè Carme va patir molt per ell; i Neus segueix pensant que és Carme que li dóna massa importància a les coses. Tots tres se troben ara distanciats, enfadats. Neus a la fi ha trobat una estabilitat al costat de Yúnez, un home divertit i desacomplexat que la fa feliç; tot i això, té molts problemes per arrencar la novel•la que ha d’escriure per Llucia Ramis. A més, la tornada de la padrina segueix sent un trasbals per tota la família, tot i que una trobada casual amb ella farà que es tornin a estrènyer els llaços. Lluís es troba perdut, persegueix els seus dimonis, i seguint amb la mentida que li va servir per mostrar-se davant Fran com un ésser nou i madur, es presenta finalment a les proves de l’escola superior d’art dramàtic. Joan Rius i Carme segueixen a la recerca d’estabilitat i concòrdia en la seva relació, però Rius no arriba a ser honest amb Carme, i aquesta comença a dubtar, fins i tot d’ella mateixa. Els finals acostumen a ser mals de digerir i d’afrontar, i mai saps quan vénen.

22:55
23:55

CINEMA " Història ambientada en la Primera Guerra Mundial que narra la història de dos germans adolescents enamorats de la mateixa noia. "


05:55

PAISATGES