DILLUNS
18/01/2021
07:10

LES TRES PREGUNTES EIVISSA
EN TONI GARRIGUEL.·LO MALLORCA

07:25

RUPERT&SAM

EL RETORN DE LA TORTUGA
NO RONQUIS
RUFUS VOL FER AMICS

07:35

ELS DOS BESSONS MALLORCA

09:05
13:30

MOLLS AMB ESCLATASSANGS

20:00

VEDELLA AMB VINAGRE

22:25

LA REALITAT T3 - 7 Passada l’eufòria de la festa, les germanes prenen cadascuna el seu camí n’Àngela se sent perseguida per una ombra estranya i en vol esbrinar el perquè; n’Esperança s’ha d’afrontar al càncer de pit; na Bàrbara descobreix les intencions de n’Ernest; na Petra vol assegurar-se aquesta nova vida amb inversions; n’Aina comença a fer anades i vengudes i na Magdalena segueix amb la curolla d’ampliar el negoci. Mentrestant, a ca na Bel i en Tià, na Bel comença a mira amb bons ulls en Tarik.

23:15

Tòfol Castanyer, un home d’altura Aquesta setmana ens hem posat les esportives i hem pujat a la Serra de Tramuntana per intentar seguir, de ben a prop, a Tòfol Castanyer, el nostre campió del món de curses de muntanya. Maria Ortiz ens descobrirà l’origen del malnom familiar . Viatjarem a França resseguint la pista d’un avantpassat d’en Tòfol que, com molts sollerics, emigraren allà amb la venta de taronges. Amb l’ajuda dels nostres col.laboradors Albert Cassanyes i Toni Quetgles investigarem la possible conexió entre el nostre protagonista i un conegut polític. A més, en Tòfol dedica part del seu temps a accions solidàries. La més important Passes per en Pau, un repte que ha donat sentit a tota la seva carrera esportiva i de la que coneixerem alguns dels seus protagonistes. Tot això i més aquesta setmana a Arrels.

00:25

CINEMA

Seqüela d''El fugitiu' 1993. Mark Sheridan Snipes, acusat de l'assassinat de dos agents secrets, és arrestat i traslladat amb avió a una preso. Durant el viatge, a causa d'una revolta, l'avió té un accident que li permet escapar. Comença llavors una implacable persecució per part de l'agent federal Samuel Gerard Lee Jones, que fa anys va viure una experiència similar perseguint el doctor Kimble, el famós fugitiu.

06:35

PAISATGES

06:45

IMMERSIÓ A MENORCA IMMERSIÓ MENORCA Per acabar feim la darrera immersió d'aquesta entrega de Balears Salvatge a l'illa de Menorca, concretament a la reserva marina de la costa nord, on després d'alguns anys de ser declarada com a tal, les seves poblacions donen mostres evidents d'aument gràcies a la encertada gestió de la reserva. Veurem els seus ambients rocosos i altres, i la seva fauna de peixos. Aprofitarem també per visitar un enclavament on per les seves característiques i la sobrepesca, ben podria ser mereixador de gaudir alguna figura de protecció.