DILLUNS
21/09/2020
07:10

EN TONI GARRIGUEL.·LO MALLORCA
NA RÍNXOLS D' OR UNIVERSAL

07:20

RUPERT&SAM

DIVIDITS
L'ILLA DEL TRESOR
PLOU I FA SOL

07:30

LA LLEBRE I LA TORTUGA UNIVERSAL

08:05
09:05
13:30

BACALLÀ AMB PATATA I COL Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui prepararem bacallà amb patata i col.

20:05

PILOTES AMB AVELLANES Avui cuinarem un aguiat de pilotes de porc i vedella. Hi afegirem una picada d’avellanes, dos ous bollits i sopes esmicolades.

22:25

ZYGMUNT BAUMAN T3 - 9

23:15

FRACTURA DE PERONÉ T3 - 3 Neus desperta dolorida a l’hospital, però sobretot, desperta frustrada pel que li ha passat, i per com de precària és la seva vida en aquells moments no se pot aferrar a res, les feines que fa no li cobreixen la baixa, i no té un lloc on viure i estar tranquil•la, on no depengui de ningú. Isabel li proposa que vagi a can Pasquale amb ella, que és el millor, i que així tot li serà més fàcil; però Neus no ho veu de cap manera, sent que la relació amb sa mare ja és prou coneguda per totes dues, i que no anirà bé. Finalment, resignada, es veu obligada a acceptar l’oferiment. Com era evident per Neus, el moment personal que viuen Isabel i Pasquale és un contrast total amb el que viu ella, i això inevitablement els genera conflictes de mamballeta. Sort de la visita de Lluís i Carme, que com sempre l’ajuden i la suporten i fan que pugui tenir el cap a una altra banda. Lluís segueix esforçant-se per reactivar la seva vida professional i sentimental, amb un vell conegut com a convidat inesperat; i Carme... Carme no sap molt bé que li passa, però troba una bona idea fer una karaoke. L’horabaixa, però, se li fa molt llarg a Neus, i decideix després de provar-ho tot, fer un SOS a Marc, el company de màster amb qui se va enrotllar després del sopar. I que passa quan vols tenir sexe amb una cama rompuda? I sobretot, que passa quan això ho fas a ca la parella de la teva mare? Senyors i senyores, Neus Perelló.

00:05
00:55

1- Àlvar Triay "Dormir en pilotes” 2- Julio A Secas "Vampiro de chistes"." 3- Joan Manel Vadell "El ca 4 - Juma Fernández "No quiero parecer atrevido"

05:55

PAISATGES

06:05

Formentera II.Pitiüses, entre pins i savines" torna este dimecres, 15 d'Octubre Pitiüses, entre pins i savines" torna este dimecres, 15 d'Octubre a les 21.30 hores, a l'illa de Formentera per conèixer els indrets més desconeguts de la menor de les Pitiüses. El programa d'IB3 Televisió, presentat per Tita Planells, Toni Riera i Tito Fuster, mostrarà la figuera més antiga de l'illa. Suportada per 200 estalons, la figuera de Can Toni Mestre és un exemple d'arquitectura vegetal. Amb els seus fruits, aprendrem a fer figues seques. La posidònia, secret biològic de Formentera, serà una altra de les protagonistes del programa. De la mà d'un biòleg recorrerem aquesta selva en miniatura, Patrimoni de la Humanitat des de l'any 1999. D'altra banda, descobrirem la part més fosca de Formentera amb el director de cine Alfredo Montero en l'escenari natural de la inquietant pel.lícula de terror 'La Cueva'. Hi haurà temps per conèixer la cara visible del grup folk 'Aires Formenterencs' així com al fundador de Formentera Guitars, un lutier alemany que ensenya als seus alumnes a fabricar la seva pròpia guitarra en sols tres setmanes. I ens trobarem amb el darrer farer de La Mola, qui contarà anècdotes i experiències dels seus 12 anys de treball. També hi haurà temps per conèixer la Formentera més divertida en la Flower Power. Viurem intensament la festa més important de l'estiu amb DJ Pharma. Un peculiar farmacèutic de Sant Ferran que, de nit, deixa la seua bata per transformar-se en disc-jockey.