AVUI
30/10/2020
07:10

UNA MADONA QUE ENGANYÀ EL DIMONI MALLORCA
LES TRES OVELLETES I EL LLOP UNIVERSAL

07:25

RUPERT&SAM

L'ICEBERG
L'ESTRELLA
EL FANTASMA

07:35

EN PERE TORT MALLORCA

09:05
13:30

POLLASTRE AMB OLIVES Pollastre amb olives Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui prepararem pollastre amb olives. 20’37

20:05

RAJADA AMB SALSA TÀRTARA Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui prepararem rajada amb salsa tàrtara.

22:25

CINEMA SENSE INTERRUPCIONS " UNA DECISIÓ PERILLOSA "

Una parella jove contreu un deute enorme en reformar la casa que la seva família té a Londres. Un dia, el propietari mor de sobte i devora d’ell troben 200.000 lliures. La parella decideix quedar-se els doblers, però a partir de llavors comencen a ocórrer tota classe de desgràcies.

23:45

CURTMETRATGE

CONTROL Laura va acabar sortint de festa ahir a la nit amb uns nois que va conèixer. Avui no es recorda de res, però nota una forta ferida emocional. Pot Instagram recordar-li què va succeir? Fins a quin nivell d'exposició en xarxes estem disposats a estar?
Moments abans de morir i després de tota una vida de silenci, una dona decideix contar els seus terribles secrets a un psiquiatra del centre on està reclosa. Una història tràgica plena de suspens que parla sobre tres generacions de dones marcades pel destí en un entorn opressiu i asfixiant.
Bubota és una revisió de la pròpia història, de les arrels i de la pertinença feta a partir d'imatges familiars que mai abans havia vist. Un viatge personal que s'inicia el dia en què la meva mare, en un tren, quan jo tenia vuit anys, em conta que el meu pare biològic no és qui jo sempre havia cregut. Un retrobament cara a cara amb aquests pares, els dos, convertits avui en fantasmes, als qui decideixo demanar-los amb aquesta pel·lícula que deixin d'aguaitar-me.
El curtmetratge documental pretén donar a conèixer un fet històric exclusiu de l'illa de Mallorca Balears, Espanya; la persecució que van sofrir els descendents de jueus reconvertits, és a dir, els Chuetas Xuetes en llengua catalana. Carme Mallorca, 1988 realitzadora del documental, compte la història alhora que la descobreix a través de les seves àvies Mercedes i Francisca i la seva amiga Laura.

01:05

CINEMA

John Form troba el regal perfecte per a la seva dona embarassada, Mia una preciosa i inusual pepa vintage que du un vestit de núvia blanc immaculat. No obstant això, l'alegria de Mia en rebre Annabelle no dura gaire. Durant una espantosa nit, la parella veu com membres d'una secta satànica envaeixen casa seva i els ataquen brutalment. No només deixen sang vessada i terror després de la seva visita… els membres de la secta conjuren un ens de tal maldat que no res del que han fet és comparable al sinistre camí cap a la maledicció que ara s’ha materialitzat en… Annabelle

03:25

PAISATGES