Més programes A LA CARTA  calendari

 calendari

cap: 1

01 03 2023

Ramon Llull (llargmetratge)

El llargmetratge d'animació Ramon Llull, està ambientat en el teatre Principal de Palma, on Ramon Llull, a manera de monologuista, presenta al públic assistent la seva vida i obra, amb l'objectiu que...

Informació general

El llargmetratge d'animació Ramon Llull, està ambientat en el teatre Principal de Palma, on Ramon Llull, a manera de monologuista, presenta al públic assistent la seva vida i obra, amb l'objectiu que la seva figura no quedi en l'oblit, sobretot per al segment més general de la societat.

Al web des de

2023

Estat

En emissió

Horari

Dimecres 1 de març a les 10.00 h

Telèfon

Contacte

Producció

Cinema

Temporades

Edat

TP

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

El llargmetratge d’animació Ramon Llull, està ambientat en el teatre Principal de Palma, on Ramon Llull, a manera de monologuista, presenta al públic assistent la seva vida i obra, amb l’objectiu que la seva figura no quedi en l’oblit, sobretot per al segment més general de la societat. Per a això, es van intercalant les intervencions de Ramon Llull, en l’escenari del teatre, amb les visualitzacions de la seva obra i del que s’ha esdevingut en la seva vida a través de les diferents trobades, que en l’última etapa vital, va tenir amb un nin, que nom Lluís.
Aquests relats visuals s’estructuren en blocs que descriuen la seva vida i obra:
– Els primers anys.
– Preparació i inici literari.
– El començament de la seva gira mundial.
– Dubtes i traves.
– La consolidació del projecte.
– El reconeixement internacional.
– Els seus darrers anys.

Sèries i minisèries a IB3