RETRANSMISSIÓ ESPORTIVA
Saguntino – RCD Mallorca i connexions amb la resta de partits dels equips balears a Segona B

Diumenge a les 11.30

28/01/2018 11.30

L’espai Súper Esports d’IB3 Televisió oferirà, a partir de les 11.25 h, la retransmissió del partit Saguntino – RCD Mallorca. A més, oferirà connexions amb la resta de partits: Balears – Mestalla, Penya – Lleida i Ontinyent – Formentera.

La narració serà de Xavi Bravo; els comentaris, de Raül Pareja i Tomàs Gibert, amb Emma Calsina a peu de camp des de Sagunt.

Tota l’actualitat de la jornada de la Segona Divisió B conformarà Súper Diumenge, a les 19 h, presentat per Maria Mayans i amb els comentaris de Raül Pareja i Tomàs Gibert.

Per la seva banda, a IB3 Ràdio, el programa Esports 3 – En Joc, conduït per Joan Forteza i amb els comentaris de Tolo Ramon i David Gui, començarà a les 11.30 i durarà fins a les 14.30 h.  Vos oferirà els partits: Ontinyent – Formentera amb Raül Medrano; At. Saguntino – Reial Mallorca amb Toni Fuster; Penya Esportiva Santa Eulària – Lleida Esportiu amb Pablo Sierra, i At. Balears – València Mestalla amb Joan Gabriel Bauzá i Rafel Sastre.

Pel que fa a les retransmissions en streaming al canal d’Esports de YouTube youtube.com/esportsib3, IB3 oferirà el partit: At. Balears – València Mestalla.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb les etiquetes: #SúperEsportsIB3 i #Esports3IB3.