Més programes a la carta

 calendari
 calendari

T 1 - cap: 10

02 07 2022

SABIES QUE...?

L'actor Toni Pons condueix un singular programa a IB3 on d'una manera distesa, però fiable es donen a conèixer fets i dades tant locals com universals, aptes per tots els públics curiosos.

Informació general

Sabies que, un programa d'entreteniment garantit per a tots els públics en què, qui mana, és la gran ruleta conduïda per l’actor Toni Pons

Al web des de

2022

Estat

En emissió

Horari

Dissabte a les 21.30 h

Telèfon

971139333

Contacte

Producció

Entreteniment

Temporades

1

Edat

TP

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

Sabies que, un programa d’entreteniment garantit per a tots els públics en què, qui mana, és la gran ruleta conduïda per l’actor Toni Pons. S’emetrà la nit dels dissabtes a les 21.30 h. Produït per IB3 Televisió, en col·laboració amb La Perifèrica produccions.

L’encarregat de conduir i fer girar la ruleta és l’actor Toni Pons. En el decurs del programa es donaran a conèixer fets i dades tant locals com universals, aptes per a tots els públics curiosos i amb ganes de saber.
El programa es divideix en diferents seccions intercalades entre petites píndoles de curiositats. A cada programa tendrem la participació de rostres coneguts, com ara Llum Barrera, Miquel Montoro, Toni Gomila, Neus Albis, etc., que seran sotmesos a un indiscret qüestionari en el qual destaparem aspectes desconeguts dels nostres protagonistes. A més, els convidarem a fer diferents jocs en què hauran de posar a prova el seu sentit de l’humor.

A l’espai d’entrevistes coneixerem les experiències més impactants viscudes pels nostres protagonistes. Des de Xon González, la primera dona a fer “La Fosca”; l’aventurer Oli, que ha recorregut en bicicleta els llocs més inhòspits del planeta; i un llarg etcètera de converses amb un grup variat de persones del nostre entorn, en què se surt de l’entrevista formal per destacar aspectes desconeguts per la gran majoria dels espectadors.

Seguirem de ben a prop processos d’elaboració de diferents productes. Com es fa un flabiol? O El sabó? I una litografia? Un bon grapat d’artesans ens explicaran pas a pas com creen amb les seves mans obres úniques. Per als amants de la rebosteria, també amagam sorpreses.

Per acabar, i sabent que la unió fa la força, coneixerem com es fa feina en equip, formarem part de grups de treball com els netejadors d’Emaya, els Bombers, els treballadors d’un hotel, un equip de televisió, etc.

Making of i altres continguts

Sèries i minisèries a IB3