Salut+aclareix+que+no+%C3%A9s+obligatori+presentar+el+certificat+Covid+a+bars+i+cafeteries

La normativa que regula l'exigència del certificat Covid a la restauració, des d'aquest dissabte, afecta només a restaurants amb un aforament superior a 50 persones

Salut aclareix que no és obligatori presentar el certificat Covid a bars i cafeteries

Bars i cafeteries estan exclosos de demanar el certificat covid a l’entrada. Fins i tot si superen els 50 clients a l’interior. Un aclariment que ha sorprès els afectats avui matí. Molts van demanar ahir el certificat als seus clients. També hi ha confusió entre els clients.

La Conselleria de Salut ha aclarit que el certificat Covid no és necessari als bars i cafeteries de les Illes, tot i que se superin les 50 persones a l’interior. En aquest bar de Lloseta, ahir demanaven el certificat a tots els clients i, fins i tot, havien posat aquest cartellet damunt les taules. Avui, però, estaven una mica perduts.

A sa Pobla, per a evitar problemes, aquest bar ha reduït la cabuda de 70 a 40 persones. Estan preparats per demanar el certificat covid i ahir ho van fer, però no donen l’abast.

Els clients, en general, es mostren conformes amb la necessitat de presentar el certificat. Els establiments més petits i generalment amb pocs treballadors consideren que aquesta comprovació els fa perdre molt temps i que això empitjora la qualitat del servei que ofereixen.


 més info Primer vespre de passaport Covid obligatori per entrar als restaurants