%26apos%3BSupernova%26apos%3B%2C+la+vida+de+Rub%C3%A9n+dos+anys+despr%C3%A8s+de+l%26apos%3Baccident

12 02 2024

‘Supernova’, la vida de Rubén dos anys desprès de l’accident

Supernova, un documental sobre com és la vida d’en Rubén dos anys després d’haver patit un accident de trànsit que li provocà una lesió medul·lar.

La vida de Rubén Nova es capgirà el 10 juliol de 2020, quan patí un accident de trànsit que li provocà una greu lesió medul·lar. Al documental Supernova acompanyam en Rubén en la seva lluita des de la cadira de rodes per adaptar-se a la seva nova realitat.

Comprovam com l’esport, i més en concret el parabàdminton, esdevé un element fonamental de superació. Un refugi on els dolors que l’afecten s’obliden, i on la voluntat de millora constant es converteix en un dels pilars de la seva existència.

D’altra banda, descobrim com la falta de mobilitat, més enllà del que pot parèixer a primera vista, no és el problema principal ni d’en Rubén ni de persones amb afeccions similars a la seva. Pràctiques abans quotidianes, ara suposen tot un suplici.

A més, en Rubén pateix uns forts dolors d’origen desconegut i no vol descansar fins que no en trobi la causa. En aquesta situació, la seva al·lota Marta tendrà un paper crucial.

Recupera el documental al nostre servei IB3 a la carta: https://ib3alacarta.com/play/tv/supernovaEl documental ‘Pedreres de marès’ ja està disponible a IB3 a la carta


Els documentals eivissencs, “Moonface, una dona a la guerra” i “Salka”, disponibles a IB3 a la carta


Els documentals sobre cantautores ‘Sempre dijous’ i ‘Gota entre Gotes’ disponibles a la carta


‘Mrs Death’, el documental sobre la representació dels difunts, disponible a la carta


TÒFOL: El corredor infinit