TOT PÀDEL

Més programes a la carta

Cala Barca, un cap de setmana de pàdel

12 10 2013

Resum Campionat de balears per equips

28 09 2013

Pàdel a l'ombra

14 09 2013

Valeria Ferreira

27 07 2013

Juan Martín Díaz

13 07 2013

El Circuit Land Rover arriba a Mallorca

29 06 2013

Disputada 3a prova de la Ruta Solidària

15 06 2013

Segon torneig del circuit de menors Illes Balears

25 05 2013

Crònica de ''El Negro'' al World Padel Tour

18 05 2013

S'estrena el Circuit IB Padel Tour

11 05 2013

Torna el torneig de'Es Talaial Park a Cala D'Or

04 05 2013

Sus al Campionat de Mallorca per equips federats

27 04 2013

Padeleras i Harley Davidson,tornejos de la setmana

20 04 2013

Tot Pàdel visita Es Jordi de Manacor

13 04 2013

El Circuit de Menors IB

06 04 2013

Fit Point: escola de campions

30 03 2013

Informació general

Programa esportiu que repassa tota l’actualitat en torn al món del pàdel.

Al web des de

2012

Estat

En emissió

Horari

Telèfon

971 139333

Contacte

totpadel@ib3tv.com

Producció

Esports

Temporades

Edat

Tots els públics

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

Tot Pàdel és un programa esportiu que repassa tota l’actualitat que es genera a les Illes Balears, a més d’oferir diverses seccions divulgatives i d’entreteniment en torn al món del pàdel, un dels esports de moda a tot Espanya.

L’espai es divideix en diverses seccions que, independentment una de l’altra, fan avançar l’estructura de la informació al llarg dels vint-i-set minuts de durada.

Així, a la secció d’actualitat, s’ofereixen totes les noticies de la setmana com puguin ser tornejos, presentacions esportives, accions federatives o inici de cursos. En aquest cas, l’actualitat aportada es centra en la generada dins les Illes Balears, malgrat també es poden oferir informacions produïdes a nivell nacional o internacional que tenguin interès pels esportistes locals.

Una persona rellevant en el món del pàdel serà protagonista a cada un dels programes a la secció del personatge. Coneixerem des d’entrenadors, arbitres, impulsors de l’esport a les Illes, jugadors professionals i amateurs, a personatges socials que han optat per aprendre a jugar al pàdel. Ens contaran els seus secrets en vers de l’esport, ens parlaran de la pràctica, els entrenaments, la passió per aquest esport, etc.

Les càmeres del programa entraran cada setmana a un Club de Pàdel diferent per tal de conèixer les seves instal·lacions, els cursos i els serveis que ofereixen així com l’oferta complementaria que posen a l’abast dels esportistes. Des del mateix lloc, un monitor oferirà a l’espectador la possibilitat d’aprendre les tècniques més significatives del pàdel a través d’una classe dinàmica que ens introduirà al reglament i les tècniques principals de joc.

Especial interès tendran els tornejos setmanals disputats a les Illes Balears, dels quals s’oferirà una completa informació per tal que l’espectador conegui en profunditat als protagonistes i el que ha passat durant cada un dels esdeveniments: preparatius, entrevistes, jugades significatives i classificacions.

Completaran el programa setmanal:

–   Un reportatge sobre el món del Pàdel Base a les Balears, en què us mostrarem les classes d’entrenament, els campionats i la informació que genera la pràctica d’aquest esport per part dels més petits de la casa.

–   Històries de pàdel, una secció sobre les novetats en quant a equipament esportiu, material indispensable per a la pràctica, preparació alternativa per millorar la tècnica o la potència en el joc o informació médica o de complements nutricionals.

–   La classe és una altre espai en què els espectadors tendran contacte amb el món del pàdel. Aquí, un monitor ens explicarà tots els detalls d’aquest esport.

–   A més, s’inclou un concurs en què els espectadors hauran de respondre a una pregunta i podran participar en el sorteig de diversos premis setmanals i mensuals. La pregunta versarà sobre un dels temes tractats al programa.

Sèries i minisèries a IB3