UEP! COM ANAM?
Cabres, porcs, empelts i flaó

Dijous a les 21.40h

Aquesta setmana a Uep! Com anam? el nostre presentador, en Toni Ballador, donarà una sorpresa a una pagesa de Santa Eulària des Riu, seguidora habitual del programa. Amb ella i el seu home arreglaran una guarda de cabres, podaran vinya, i elaboraran un flaó per berenar així com toca.

L’amo jove de Can Uep!, en Jaume Coll, serà per Inca, on visitarà i posarà les mans a l’obrador d’una fàbrica d’embotits tradicionals de Mallorca, per després treballar amb el pagès que cria el  porc negre que la subministra.

Un pagès d’Alaró empeltarà un ametllerar perquè els ametlers tenguin millor producció. També ens mostrarà la seva guarda d’ovelles, que l’ajuden a portar la finca més neta d’herbes.

També acompanyarem un pagès de Sóller a exsecallar els garrovers de la finca que fa poc ha comprat amb la intenció de sembrar-hi llimoners.

El youtuber més influent de la xarxa, en Miquel Montoro, ens mostrarà els seus coloms de jardí. Una altra afició que no coneixíem del petit de la casa.

I, com cada dijous, el nostre mestre de mestres, en Felip Munar, farà una repassada a les cançons, tonades, gloses i dites del nostre cançoner popular.

Uep! Com anam? s’emet els dijous a les 21.40 h a IB3 Televisió.

Uep! Com anam?